W tym roku pogoda nie rozpieszcza....
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sierpień 24, 2023 #1206 Jeszcze trochę do Zimy - ale extra ujęcie - to Twoje ?
V vvv Well-known member Bez reklam Sierpień 24, 2023 #1207 kiki napisał: Jeszcze trochę do Zimy - ale extra ujęcie - to Twoje ? Kliknij aby rozwinąć... Tak oczywiście Moje wszystkie Zdjęcia które TU wstawiam są MOJE
kiki napisał: Jeszcze trochę do Zimy - ale extra ujęcie - to Twoje ? Kliknij aby rozwinąć... Tak oczywiście Moje wszystkie Zdjęcia które TU wstawiam są MOJE
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sierpień 24, 2023 #1208 To niektórzy mają to coś. Gratulacje !
V vvv Well-known member Bez reklam Sierpień 25, 2023 #1209 kiki napisał: To niektórzy mają to coś. Gratulacje ! Kliknij aby rozwinąć... Dzięki
V vvv Well-known member Bez reklam Wrzesień 23, 2023 #1215 krzysztofradio napisał: Jaki czas? Kliknij aby rozwinąć... To było 30 s
V vvv Well-known member Bez reklam Listopad 4, 2023 #1218 Natura Człowieka jest taka że jak nie odpuszcza Mimo nogi po operacji musiałem wyjść choćby przed dom aby tej jesieni nie odpuścić Jak by to napisać szału nie ma ale co tam dowalajcie
Natura Człowieka jest taka że jak nie odpuszcza Mimo nogi po operacji musiałem wyjść choćby przed dom aby tej jesieni nie odpuścić Jak by to napisać szału nie ma ale co tam dowalajcie
marciniozo Well-known member Bez reklam Listopad 4, 2023 #1220 Super zdjęcie. Fajny masz widok przed domem.