No baaa,w szczególności figurkaPiramiś, ale zdjęcie musisz przyznać, że całkiem ok
Także Loluś,pomożemy Ci znaleźć wypasioną kamerę,abyś mógł wrzucać fajne filmiki z podróży,na kanał na YT
No baaa,w szczególności figurkaPiramiś, ale zdjęcie musisz przyznać, że całkiem ok
To już po dywanie wszyscy wiedzą ;D(...)mało modni...
DokladnieMolo w Orłowie zawsze ma klimat. Jak obrócicie się w druga stronę, to na ławeczce siedzie Antoni Suchanek
Piramida boję się Boga i starości, natomiast aspekt wklejania zdjęć na MS, fora itp. to jest rozsądek mój i mojej Rodziny. Zapytałem się o Wietnam, bo może ktoś był z bliskich osób użytkowników tego forum, aby coś ciekawego dowiedzieć się na co zwrócić uwagę jak się jedzie do tego Państwa. Na pewno nie po to aby zdjęcia wklejać..Może Lolek się boi,że ktoś to może później wykorzystać...
Tylko po co w takim razie zaczynać temat ?
Lolek myśle ze strasznie zamieszałeś się w tej odpowiedziPiramida boję się Boga i starości, natomiast aspekt wklejania zdjęć na MS, fora itp. to jest rozsądek mój i mojej Rodziny. Zapytałem się o Wietnam, bo może ktoś był z bliskich osób użytkowników tego forum, aby coś ciekawego dowiedzieć się na co zwrócić uwagę jak się jedzie do tego Państwa. Na pewno nie po to aby zdjęcia wklejać..
Dzisiaj żona testowała Lexa Nx a, czy jak coś pod koniec roku wybierze tego co potestuje i się odbierze auto to trzeba wkleić zdjęcie tego auta, aby ludzie pooglądali... ja się już nawklejałem i było to błędem o czym pisałem już kilka razy. Ale wkleiłem zdjęcie lexa, bo może uda się z kimś normalnie pogadać o tym aucie, choć zdaję sobie sprawę , że nie ma tabunu osób co interesuje się autami za 200-300 tyś, ale to nie oznacza, że ktoś może mieć w Rodzinie takie auto I coś fajnego skrobnie..
Zauważ, że nawet stopkę zlikwidowałem posiadanego sprzętu, z pewnych powodów uważam, że to jest rozsądne, ba wskazane.
Co innego napisać kupiłem sprzęt, auto, czy gdzieś się pojedzie, a co innego zdjęcia wklejać , dzisiaj to już wiem, aczkolwiek zdjęcia z podróży nawet z RP nigdy nie wklejaliśmy na MS czy też fora...Nie licząc, że pewne osoby mogą sobie pomyśleć, że tylko gość sobie pisze, że coś kupił, czy gdzieś pojechał i oby takich osób było sporo, bo to jest bezpieczniejsze, aby ludzie niekoniecznie uwierzyli. Wklejenie zdjęcia i napisanie, że się kupiło, pojechało jest faktem, że tak jest, a nam to nie jest potrzebne w dzisiejszych czasach.