Gdynia Torpedownia o Poranku :)
V vvv Well-known member Bez reklam Październik 16, 2021 #1023 kuba378 napisał: Zdjęcie torpeda. Pozdrawiam. Kliknij aby rozwinąć... Dzięki
lolek126 Well-known member Bez reklam Październik 18, 2021 #1024 vvv napisał: Gdynia Torpedownia o Poranku Kliknij aby rozwinąć... :bober::bober::bober:
V vvv Well-known member Bez reklam Październik 20, 2021 #1027 lolek126 napisał: :bober::bober: Kliknij aby rozwinąć... Dzięki Lolek
V vvv Well-known member Bez reklam Październik 21, 2021 #1029 marciniozo napisał: Super zdjęcia. Kliknij aby rozwinąć... Super że się podoba
lolo2 Well-known member Bez reklam Październik 22, 2021 #1030 Jak tam u was pogoda? Hue hue hue.... bezpłatny hosting
V vvv Well-known member Bez reklam Październik 22, 2021 #1031 Noooo na pewno nie taka Gwizdoli strasznie i całkiem spore fale na Zatoce
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 23, 2021 #1033 lolo2 napisał: Jak tam u was pogoda? Hue hue hue.... bezpłatny hosting Kliknij aby rozwinąć... A już się zaczynałem martwić
lolo2 napisał: Jak tam u was pogoda? Hue hue hue.... bezpłatny hosting Kliknij aby rozwinąć... A już się zaczynałem martwić
lolo2 Well-known member Bez reklam Październik 25, 2021 #1034 Piramida napisał: A już się zaczynałem martwić Kliknij aby rozwinąć... Nie martw sie pirus... wroce na wielbłądzie
Piramida napisał: A już się zaczynałem martwić Kliknij aby rozwinąć... Nie martw sie pirus... wroce na wielbłądzie
lolo2 Well-known member Bez reklam Październik 25, 2021 #1036 Piramida napisał: Moje klimaty Kliknij aby rozwinąć... Powiem ci, ze az mnie naszla chec na ogranie jeszcze raz Assassina Origins. Tak sobie przypomnialem ze nie ogralem tego dodatku Klatwa faraona Tylko pewnie, jakbym wlaczyl, to zara by mi sie znudzilo grac dwa razy w to samo.
Piramida napisał: Moje klimaty Kliknij aby rozwinąć... Powiem ci, ze az mnie naszla chec na ogranie jeszcze raz Assassina Origins. Tak sobie przypomnialem ze nie ogralem tego dodatku Klatwa faraona Tylko pewnie, jakbym wlaczyl, to zara by mi sie znudzilo grac dwa razy w to samo.
V vvv Well-known member Bez reklam Październik 25, 2021 #1037 A gdzie Abu Simbel Dawno bo dawno ale było się tam
M marlon80 Member Październik 25, 2021 #1038 lolo2 napisał: Jak tam u was pogoda? Hue hue hue.... Kliknij aby rozwinąć... a dzięki spoko
M marlon80 Member Październik 25, 2021 #1040 vvv napisał: Ooooo a to z latania ? Kliknij aby rozwinąć... nieee, z tarasu