Tylko na Szlaku !
D donmikers New member Czerwiec 11, 2016 #206 Mosty nad rzeka Colorado bardzo blisko wielkiego kanionu ____ mikers
D donmikers New member Czerwiec 12, 2016 #208 I tu ciekawostka, góry, pustynie i rzeka w jednym ____ mikers Ostatnia edycja: Czerwiec 12, 2016
3echo Member Bez reklam Czerwiec 12, 2016 #211 Ale czad Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
D donmikers New member Czerwiec 12, 2016 #212 Biała pustynia Intepedensepass jak dobrze pamietam 3700 m Centrum Las Vegas Dolina śmierci byłem tam w maju wiec temp tylko 45 *C Yosemite park New Mexico Słoneczny patrol I foczki - plazing Quen Mary drugi wielkościowe po Titanicu A tak przejechałem stany ____ mikers Ostatnia edycja: Czerwiec 12, 2016
Biała pustynia Intepedensepass jak dobrze pamietam 3700 m Centrum Las Vegas Dolina śmierci byłem tam w maju wiec temp tylko 45 *C Yosemite park New Mexico Słoneczny patrol I foczki - plazing Quen Mary drugi wielkościowe po Titanicu A tak przejechałem stany ____ mikers
V vvv Well-known member Bez reklam Czerwiec 12, 2016 #213 Po prostu ZAZDERASZCZAM A do Jaskiń Zawitałeś ? Ostatnia edycja: Czerwiec 12, 2016
D donmikers New member Czerwiec 12, 2016 #214 Do Enelopy było juz za późno nie było by klimatu Zwiedziłem 8 stanow w miesiąc przejechałem ponad 8000 km ____ mikers
Do Enelopy było juz za późno nie było by klimatu Zwiedziłem 8 stanow w miesiąc przejechałem ponad 8000 km ____ mikers
V vvv Well-known member Bez reklam Czerwiec 12, 2016 #215 To miałeś Super wycieczkę ! Znajdziesz jeszcze jakiś Klasyk z Kanionu ?
Piramida Well-known member Bez reklam Czerwiec 12, 2016 #217 Z tych fotek,najbardziej spodobały mi się "kanionowate". Reszta,również fajna,jednak nie robią na mnie już takiego wrażenia
Z tych fotek,najbardziej spodobały mi się "kanionowate". Reszta,również fajna,jednak nie robią na mnie już takiego wrażenia
D donmikers New member Czerwiec 12, 2016 #218 Kanion robi wrażenie na żywca film czy zdjęcia tego nie oddadzą. Wielka dziura w ziemi wyżłobiona przez wodę zajebisty widok przy zachodzie słońca. ____ mikers Ostatnia edycja: Czerwiec 12, 2016
Kanion robi wrażenie na żywca film czy zdjęcia tego nie oddadzą. Wielka dziura w ziemi wyżłobiona przez wodę zajebisty widok przy zachodzie słońca. ____ mikers