A czemu ma służyć takie podświetlenie? .... w kinie czegoś takiego jakoś nie widziałem![]()
Dokładnie. Oto co myslę, o najnowszym osiągnieciu techniki w Katowicach, post 36:Za to w kinie widzisz podswietlane schody, nie wspominajac juz o podwietlanych "wyjsciach ewakuacyjnych", oczywiscie rozumiem ze musza byc, ale fakt jest taki ze sa. Z grzecznosci nie wspomne tez o zracych swiniach w kinie![]()
To co powyżej koledzy napisali plus poprawa czerni i kontrastu. Robi też fajny klimat w pokoju podczas seansu.A czemu ma służyć takie podświetlenie? .... w kinie czegoś takiego jakoś nie widziałem![]()
..........poprawa czerni i kontrastu. Robi też fajny klimat w pokoju podczas seansu.
.........Rzadko z tego korzystam, ale jest też klimat![]()
.........Co do ledowego podswietlania, to na zywo to tak nie wyglada.........ale i tak przy seansach wylaczam.
.........ale i tak przy seansach wylaczam.
każdy robi tak jak lubi ambilight tak jak napisałem wcześniej ma za zadanie zniwelować clouding
każdy robi tak jak lubi ........
........ czy podświetlenie ekranu z tyłu "domowej roboty" jest ........ ambilightem ?![]()
Ale Ty jesteś czepialskiA czy Ambient Lighting jest ambilightem ... na pewno nie... gdyż to raczej dwa różne pojęcia
... pomimo tego, że oba dotyczą światła
![]()