podlaczenie glośnikow

witam od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem kina
onkyo SR-577 i zestaw glośników quadral quintas 500 bez suba
mam problem jak podlączyć glośniki w które miejsca chodzi mi o fronty bo ja tam widze że można wpiac w jedno miejsce i w drugie?
a tak wogule to dla mnie ten sprzęcik to magia
niby czytam a nic nie wiem

pkomp

New member
pod wyjście front..,.ale jesli twoje przednie kolumny maja mozliwośc skorzystania z bi wiringu to w instrukcji masz napisane jasno i wyraźnie co w tej sytuacji mozna zrobić

pod wyjście front..,.ale jesli twoje przednie kolumny maja mozliwośc skorzystania z bi wiringu to w instrukcji masz napisane jasno i wyraźnie co w tej sytuacji mozna zrobić
ok już mam podlaczone chciałbym jeszcze ustawić korekcje dzwięku i nie wiem jak wiem że można ręcznie i automatycznie a jak to się robi to nie wiem

krisder

New member
Bez reklam
Automatyczna korekcja włączy się po podłączeniu mikrofonu pomiarowego. Cały proces trochę trwa i nie jest zbyt skomplikowany.

Automatyczna korekcja włączy się po podłączeniu mikrofonu pomiarowego. Cały proces trochę trwa i nie jest zbyt skomplikowany.
użylem tego mikrofonu tylko nie wiem czy do końca tzn. podlączylem go do wejścia i nacisnełem enter po chwili w każdym glośniku byl sygnał po kolei
poczekałem do końca i wyświetliło się exit
no i wyciągnełem mikrofon z gniazda
czy dobrze zrobiłem? czy to się zapisalo?
a jak się odbywa ręczna regulacja?

hary111

New member
Witaj.
Rzadko się odzywam na tym forum ale ty kolego chyba przeginasz. Czy ty sprawdzasz wytrzymałość psychiczną innych forumowiczów? Wydaje mi się że tak bo nie ma w twoim poście nic na temat braku instrukcji. A skoro ją masz to najpierw ją przeczytaj. W tej instrukcji jest napisane tak dokładnie że nie wiem czy jeszcze dokładniej można.
Pozdrawiam.

mat74

Well-known member
Bez reklam
instrukcje napewno wogule zezarly....:-D
to takie zwierzaki wystepujace czesto razem z plissami....:-D

Do góry