Witam. Mam dwie konsole, które chciałbym podłączyć jednocześnie do PC z nagrywarką Avermedia i telewizora. Aktualnie bawię się w przełączanie kabelków, ale boję się, że kiedyś gniazda w konsolach się uszkodzą.
Na tym obrazku możecie zobaczyć co wymyśliłem: i.imgur.com/ljo5mw3.png
R - rozdzielacz HDMI np. aliexpress.com/item/2-Port-Hdmi-Splitter-1-4-1x2-Mini-HDMI-Switch-With-DC-9V-Power-Supply-Adapter/1625640880.html
S - switch HDMI np. aliexpress.com/item/Mini-5-Ports-HDMI-Switch-HMDI-Switcher-Amplifier-Switcher-Remote-1080P-HD-Video-Converter-with-Remote/32245508321.html
Niestety forum nie pozwala wstawić linków, więc trzeba je skopiować.
Co o tym sądzicie? Nie będzie z tym żadnych problemów? Zależy mi na tym, aby do TV mógł dojść sygnał 3D, do PC już nie jest to konieczne. I najważniejsze - czy nie będzie żadnych opóźnień?
Na tym obrazku możecie zobaczyć co wymyśliłem: i.imgur.com/ljo5mw3.png
R - rozdzielacz HDMI np. aliexpress.com/item/2-Port-Hdmi-Splitter-1-4-1x2-Mini-HDMI-Switch-With-DC-9V-Power-Supply-Adapter/1625640880.html
S - switch HDMI np. aliexpress.com/item/Mini-5-Ports-HDMI-Switch-HMDI-Switcher-Amplifier-Switcher-Remote-1080P-HD-Video-Converter-with-Remote/32245508321.html
Niestety forum nie pozwala wstawić linków, więc trzeba je skopiować.
Co o tym sądzicie? Nie będzie z tym żadnych problemów? Zależy mi na tym, aby do TV mógł dojść sygnał 3D, do PC już nie jest to konieczne. I najważniejsze - czy nie będzie żadnych opóźnień?