I to jest moc ( o ile taka będzie) jaka jest potrzebna dla topowego wzmaka ... teraz tylko żeby znowu z ceną nie przesadzili bo Marantz potrafi to zrobić i żeby się nie okazało znowu że firmy typowo zajmujące się stereo z tradycjami nie mieli tańszych z podobnymi mocami (a daleko nie trzeba szukać) jak właśnie Marantz.. bo myślę że za dużo chętnych na wzmak od marantza za 30 tys to nie będzie.. chyba że sklepy będą troszkę opuszczać po kryjomu

jak Denon wypuszcza topowy wzmak i jest on tylko na Japonię - i nikt tego nie potrafi zrozumieć nawet w Hornie..
https://www.youtube.com/watch?v=U9DGFJ3Z5MQ
A żeby było śmieszniej w lipcu pytałem się o następce PM 11 powiedzieli że Marantz nic nie planuje, a przynajmniej oni nic nie wiedzą...
Takich mocy to jednak nie będzie miał popatrzcie na pobór..generalnie nie trzyma się to k.... 11s3 miała pobór 300W a ten ma 270 W to większej mocy nie będzie jak to co miała 11s3 chyba że to nie jest następca 11s3..
print screen windows 7
Podobno październik dostępność i zestaw (chyba zestaw) ma kosztować około 8 tyś Euro. Bo nie chce mi się wierzyć że tylko np wzmak lub cd ma tyle kosztować.. ale nie sugerujcie się tym bo to z niemieckich stron i oni sami do końca nie wiedzą co i jak..
image hosting over 10mb