Filip95
New member
A dla MT58K co będzie najnowsze?
Wysłane z mojego SM-N9860 przy użyciu Tapatalka
Jaki model tv ?
A dla MT58K co będzie najnowsze?
43UC64*6Jaki model tv ?
43UC64*6
Tak mam na TV w informacjach
Siema!
Kupiłem 55C725K w Wielkiej Brytanii, według bota TCL na telegramie dla mojego TV przeznaczony jest android 9 ponieważ wersja w UK. Najnowsza wersja według nich to V142.020204. Wszyscy piszą o dużo wyższych, wrzucają zdjęcia z TV z wersjami dużo nowszymi, nie ogarniam tego.
Wersja brytyjska tego modelu tv czyli C725K ma całkowicie inne softy i najnowszy ze strony tcl to właśnie v142 a to że ludzie piszą że mają wyższe to mają wersje europejskie tego modelu oznaczone jako C725 bez literki K i z tego co słyszałem to nie zaleca się instalowanie wersji z europejskiej dystrybucji na brytyjską.
Witajcie.
Potrzebuję pomocy z TV tcl u55c7026.
Mianowicie po aktualizacji kanałów wszystkie znikneły prócz TVP.
Nie ma TVN Polsat itp.
Przed tym wszystko działało ale się wieczały.
Telewizor resetowałem do fabryki i nic to nie dało.
Zmieniałem kraj na Niemcy, kanały się odnalazły ale nic nie działa nawet po zmianie na PL.
Może wgranie nowego programu by coś pomogło.
Może ktoś podesłać jakiś link z programem i pomoc.?
Cześć
Model TV U65X9006, T658T01, soft v570
Po zakupie TV (kilka lat temu) włączał się sam w nocy. Producent szybko wypuścił update rozwiązujący problem, ale od tego momentu uruchamianie trwa wieki.
Czy jest soft do tego modelu który rozwiązuje problem?
Pozdrawiam
Najnowszy jaki udało mi się znaleźć na telegramie. Jest to plik OTA więc nie tracisz żadnych ustawień i może pomoże z tym problemem. Tylko upewnij się że wersja chipsetu w tv jest taka sama jak niżej.
Chipset MT58 ,,,,V8-T658T01-LF1V5xx:
V575
https://drive.google.com/file/d/1Ra_wnXwdoLheqwAqnuFG0C9g-T6kKaGQ/view
Dzięki Filip95, aktualizacja udana jednak TV w dalszym ciągu nie wyłącza się do stanu standby.
Chyba ten typ tak ma
Pozdrawiam