Holt_ napisał:serio myślisz, że specjaliści od marketingu TV LCd będą oficjalnie porównywać się z plazmą?
Holt_ napisał:(...)
Gdybyś, tak jak pewien kolega stąd, dodal jeszcze coś w stylu "jest referencyjny, czy Ci się to, ubogi baranie, podoba, czy nie i możesz się tylko do niego, bidoku, slinić" - to już byloby cholernie daleko od OK
Xisiek napisał:PS>Szanuje Twoje zdanie Holt choc sie z nim nie utozsamiam.
Mnie zaś przychodzi jedyny sensowny przymiotnik, czyli słowo najlepszy.Xisiek napisał:Powtarzam pytanie Holt, jak bys okreslil czern panelu ktory ma ja na najwyzszym poziomie. Mi bowiem przychodzac na mysl dwa przypiotniki: referencyjna lub wzorcowa.
ArtS007 napisał:Jak można świecić czernią?
ArtS
Przypomnę wypowiedź:Holt_ napisał:skoro mierzy się ją w jednostkach swaitłości...
Czyli nowa czerń świeci lepiej od starej?BlackC napisał:Mój stary i wyeksploatowany trinitron jak przywiozłem kuro do domu to jak by strasznie zszarzał i świecił już nie tą czernią co kiedyś .
Xisiek napisał:Holt chcialbym jednak wiedziec, jakim przymiotnikiem okreslisz poziom czerni, najbardziej 'czarnego panelu' na rynku.
Czy jest wg mej opinii czy 9 z 10 magazynow branzowych to inna para kaloszy. Po prostu napisz jakiego bys uzyl przymiotnika i tyle.k:
asoz napisał:Czy zatem nie można zastąpić słowa najlepszy słowem, referencyjny ?