Witam , w najblizszym czasie planuje zakup nowego TV i wybor padl na dwa modele Sony KDF lub plazme panasa pv60. Z racji tego iz jest to dzial o plazmach panasonica wiec chcialbym wiedziec jak najwiecej o wspolpracy tego modelu z pc. Wiem wszystko pisze w innych postach - czytalem i duzo wiem (dzieki postom dnc
k
ale w moim przypadku pv60 musi spelniac role monitora pc.Nie mam miejsca na stacjonarke a dobry notebook sporo kosztuje wiec mam zamiar zlozyc sobie pc barebone. Mój pokoj to 4x4m2 i wymyslilem sobie ze postawie na srodku pokoju pod sciana plazme,pod nia w stoliku umieszcze barebone a obslugiwał bede wszystko z odleglosci 3m na kanapie za pomoca bezprzewodowej klawiatury i myszki
Z racji tego iz jestem uzalezniony od internetu
chcialbym wiedziec jak wyglada obsluga tego panasa z pc pod wzgledem wygladu stron itp.- ogolnie czy moge komfortowo ubslugiwac pc i czy ta plazma zastapi nalezycie monitor do codziennej pracy?
To samo dotyczy obslugi pc z sony ale to juz w innym dziale
Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi , miejcie swiadomosc iz jest to moj pierwszy raz
(chodzi oczywiscie o post) i nie bijcie
To samo dotyczy obslugi pc z sony ale to juz w innym dziale
Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi , miejcie swiadomosc iz jest to moj pierwszy raz