Jest okres po świętach i chciałbym wymienić mojego 40" Samsunga LE40A615 na jakąś plazmę 3D (wszyscy ciągle piszą, że plazmy sa lepsze od LEDów za które sie tylko kase wyrzuca) w rozmiarze myślę najchętniej 46 cali - może być i 50. Okna sa po obu stronach telewizora ale na tej samej ścianie przy której on stoi więc nigdy nie będzie świeciło słońce prosto w ekran.
Chciałbym wydać powiedzmy do okł 3200zł.
TV musi mieć minimum 3 gniazda HDMI (obecnie mam podpięte UPC, komputer i PS3), najlepiej obracaną podstawę (będzie stać) oraz dostęp do internetu w sumie też byłby mile widziany choć nie jest to konieczność.
Czytałem różne opinie o różnych TV np o input lag? co przeszkadza w grze na konsoli itp i mam kompletny mętlik w głowie.
TV głównie używam do grania na PS3, oglądania telewizji HD z UPC i filmów oraz zwykłych kanałów z UPC.
Co byscie mi radzili z obecnej oferty?
Chciałbym wydać powiedzmy do okł 3200zł.
TV musi mieć minimum 3 gniazda HDMI (obecnie mam podpięte UPC, komputer i PS3), najlepiej obracaną podstawę (będzie stać) oraz dostęp do internetu w sumie też byłby mile widziany choć nie jest to konieczność.
Czytałem różne opinie o różnych TV np o input lag? co przeszkadza w grze na konsoli itp i mam kompletny mętlik w głowie.
TV głównie używam do grania na PS3, oglądania telewizji HD z UPC i filmów oraz zwykłych kanałów z UPC.
Co byscie mi radzili z obecnej oferty?