Redundantor
Member
Czy macie wrażenie, że o ile pinpong, siatkówka, łuk są dobrze zgrane z ruchami ręki, to walka gladiatorów to ruletka?
Pamiętaj, że trzymasz w dłoni kilku kilogramową broń, więc reakcja gry nie może być identyczna jak w przypadku trzymania paletki do ping ponga. Po jednym mocnym ciosie musi minąć trochę czasu, aż wojownik zamachnie się na następny cios.Czy macie wrażenie, że o ile pinpong, siatkówka, łuk są dobrze zgrane z ruchami ręki, to walka gladiatorów to ruletka?
Preorderow za 120 zl juz chyba nie doczekasz, cena na nasyconym rynku oscylowac bedzie wokol 150 pln.Ja nie mogę dostać kontrolerów , chciałem kupić dwa główne ale wszędzie same zestawy...
widziałem że są na allegro po 179 pln ...czyli popyt kształtuje cenę bo o ile pamiętam w pre orderach można było nabyć za 120 , chyba Sony się nie popisało i źle obliczyło chętnych na same dildo
inne gry na mova mialy mniej niz 7Ta, z pewnościąPo jednym filmiku mogę stwierdzić, że gameplay'owo to szrot okrutny, do tego brzydki jak noc listopadowa. Stąd i nie dziwią mnie padaczne oceny.
PS3Site pewnie korzystało ze skali 7-10 ;]
Witam,
Czy ktoś wie, kiedy move bedzie normalnie dostepne w sklepach ?
Bo co zachodze do sklepow to sprzedawca bezradnie rozklada ręce i mowi: "nie ma i nie wiem kiedy bedzie"