Playstation 5 - gry, sprzęt, wrażenia, nowości. Wszystko o PS5

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zrobiłem upgrade do Premium i ściąga mi się demo Ghostwire Tokyo.
Obadam jeszcze wersję próbną DL2 z HDR,bo na XSX go nie było,podobnie jak w The Order 1886 na PS4 Pro,który cały czas wygląda ładnie...
Nie wiem,po co oni mi piszą o tej następnej płatności,jak i tak nie zapłacę :grin:
20230111_221310.jpg

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie niektórzy będą chcieli zrobić myk i przejść na "Premium" w ostatnim dniu niższych subskrypcji ;)
Widzę,że wrzucili też demo Gotham Knights,ale jakoś średnio mnie porwało u Krisa ;)
W ogóle,to coś mi się przymula to wczytywanie sklepu... Muszę sprawdzić na kablu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mówisz,że czekasz na Horizon Call of the Mountain i Vlog Casha w VR 3D 360° ? :grin:
Trzeba będzie sprawdzić też jakieś filmy i filmiki 3X :wink:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Udało się komuś podłączyć pada od XSX do PC? Bezprzewodowo, po kablu działa.
Dodaje po BT, ale nie widzi. W poradnikach czynność prosta jak budowa cepa, ale u mnie go nie widać.
Mam jeszcze pada od XB 360, ale z donglem do PC i działa, a ten z XSX (bez dongla) powinien się łączyć bezpośrednio po BT?
Edit:
Widzę, że są pady XSX z adapterem pod PC, w takim razie po co te adaptery, skoro to się łączy z win10 po BT?

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Może nie wszyscy mają BT w PC...
Piszą :
"W odróżnieniu od często „zapchanego” sygnału Bluetooth, Xbox Wireless obsługuje wyłącznie urządzenia Microsoft. W ten sposób sygnał oferuje większy zasięg i niższe opóźnienie, co znacząco wpływa na płynność w grach akcji. Ponadto, dzięki Xbox Wireless możemy podpiąć aż 8 kontrolerów, zestaw słuchawkowy lub słuchawki stereo – w przypadku połączenia Bluetooth jest to utrudnione lub wręcz niemożliwe. Łącząc się przez Bluetooth nie skorzystamy też ze spustów impulsowych w takich grach jak Forza Horizon."

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Może faktycznie nie wszyscy mają BT, za to każdy ma adapter ; )
Bez jaj, jest BT ma działać po BT. Ew. może mój BT jest stary i trzeba podmienic na 5.0 (jak ktoś wie jaki będzie najlepszy, niech da znać)

Tutaj gość podłącza

Do góry