arsenal napisał:Wszystko od Discovery, Publiczna i TVN, Comedy Central, AXN. To mi pasi.
A co to dokladniej za kanaly? Jaka oferte maja ?arsenal napisał:Ten kanał filmowy HD? Podejżewam, że będzie to Showtime lub Starz.
Konkurencja dla HBO w Stanach. Showtime jest też obecne na bliskim wschodzie. Może nasi chłopcy z Iraku szepnęli im tam słówko?pl_k napisał:Mnie rowniez![]()
A co to dokladniej za kanaly? Jaka oferte maja ?
pozdro
lukas63 napisał:A te 3 kanałyu w HD obejrze na normalnym odbiorniku tv??? - bo czytałem w temacie o HD, że coś cyfra zrobi tak, że tych programów nie będzie można obejrzeć na normalnym tv - więc jak będzie na "n"-ce??
EMEM napisał:ale fakty są takie:
Tej jesieni (nie ważne są obietnice konkurencji co będzie tylko to co jest już teraz) nikt oprócz "n" nie da mi:
- możliwości nagrywania programów w boxie (dla mnie bardzo ważne bo zasiadam przed telewizorem o godz.19 i nie chcę być skazany wyłącznie na to co akurat leci w tv)
- programów przyrodniczych i filmów w HD.
Czy ktoś z szanownych "fanów" C+ zaprzeczy tym dwóm prostym faktom?
Nie mówię już o tym, że nie jestem kibicem sportowym i mam gdzieś to ile lig piłkarskich nie obejrzę.
Pozdrawiam
yanky napisał:Cieszę się (na razie), że z odpowiednim wyprzedzeniem wypowiedziałem umowę Cyfrze. Umowa mija z końcem września. Mam pytanie, czy w związku z tym muszę im zwrócić kartę (tuner jest mój), ale jak: listem, osobiście?