Pioneer VSX 922 - K/-S zawiesza się

ozeo44

New member
Witam wszystkich. Z góry przepraszam jeżeli jest już taki temat ale nie znalazłem go na forum.
Od 10 miesięcy jestem szczęśliwym (albo i nie ) posiadaczem Amplitunera Pioneer VSX 922.
Używam go wraz z Modemem WI-fi AS-WL300. I tu się zaczyna problem. W opcjach Amplitunera jest w Network setup opcja Network standbay, jeżeli jest ona wyłączona to wszystko jest OK.
Jeżeli jest ona włączona to Amplituner po 24 godzinach od wyłączenia przy włączaniu zawiesza się i wyświetla się informacja Please wait. Pomaga tylko odłączenie go na chwile od sieci. Usterka ta objawia się zawsze po 24 godzinach od wyłączenia amplitunera. Nigdy wcześniej. Czyli jak go wyłączę wieczorem i włączę rano wszystko jest ok ale jak go będę chciał włączyć wieczorem to już będzie zwiecha. Amplituner był już w servisie stał ok miesiąca i niestety nie udało się nic ustalić..
Proszę o informację co to może być za usterka. Gwarancję mam do lutego 2014 i nie wiem czy nie męczyć servisu do wymiany na nowy. Chyba że ten model tak ma.

collider

New member
Bez reklam
Powiem szczerze nie za bardzo rozumiem problem. U mnie czasem włącza się please wait gdy nawiązuje połączenie z siecią lub przeszukuje zasoby. Nie wiem, może to też źle :)

Do góry