Pioneer pokazal nowy zintegrowany system NC-50DAB.

collider

New member
Bez reklam
NC-50DAB Odtwarzacz sieciowy z możliwością odtwarzania CD i tunerem DAB od Pioneer - Hi-Fi - Audiostereo.pl

Zapowiada sie bardzo fajnie.

Pioneer_NC50_DAB_High_End_2016.jpg

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Tyle, ile ja na SR7010 :D
żartuję oczywiście...

Dobrze, że objęli aktualizacja także ubiegłoroczne modele

Henry

Active member
Bez reklam
Jeszcze nie,
Buba powiedział, że zmieni jak Onkyo wypuści cos, co przynajmniej w części będzie dorównywać klasie Marantza...obawiam się niestety, że się nie doczeka ;)
a serio, to temat otwarty, ani ja nie mam ciśnienia, ani Buba, status można określić- w trakcie ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie. Jakos nie moge zdecydowac sie na nastepce. Jedyna mozliwa na horyzoncie, na chwile obecna wymiana to 7702 mk2. Tak wiec kompletnie bez sensu. Chlostam sie , samookaleczam i ucze cierpliwosci.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W takim razie chowam szampana, a tak się zastanawiałem czy się nie wtrącić pomiędzy wódkę a zakąskę z propozycją, ale w sumie to i ja nie mam ciśnienia.
Chyba poczekam już na "11" ;)
No, ale dogadujcie się, powodzenia ;)

collider

New member
Bez reklam
Wracajac do Pionka to model ten pojawil sie juz na oficjalnej stronie Pioneera w Australii. W Europie natomiast to nadal model testowy.

Henry

Active member
Bez reklam
Wracajac do Pionka to model ten pojawil sie juz na oficjalnej stronie Pioneera w Australii. W Europie natomiast to nadal model testowy.
A tu proszę ;) Pioneer NC-50DAB (czarny) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
http://allegro.pl/amplituner-pioneer-nc-50dab-super-cena-raty-dig5-i6526378070.html
Ciekawe czy to jakiś falstart czy faktycznie już jest/ będzie lada chwila w dystrybucji :)

@Armani, dostałeś ostatnio maila z Horna z promocją na X4200... czekamy z podobną na SR7010 ;)

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Ceny oficjalne są mocno przesadzone, bardziej chodzi o samą akcję, tego typu obniżki pojawiają się zazwyczaj, gdy nowy model jest już w sprzedaży.
Jest więc szansa, że w końcówce ceny D/M będą jeszcze niższe, jak będzie ok. 1000 eur to biorę :)

collider

New member
Bez reklam
A tu proszę ;) Pioneer NC-50DAB (czarny) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
AMPLITUNER PIONEER NC-50DAB SUPER CENA RATY dig5% (6526378070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ciekawe czy to jakiś falstart czy faktycznie już jest/ będzie lada chwila w dystrybucji :)

@Armani, dostałeś ostatnio maila z Horna z promocją na X4200... czekamy z podobną na SR7010 ;)

Nie wiem jak to mozliwe, ale dopiero co urzadzenie ukazalo sie jako model jeszcze nie ukonczony.

Do góry