wolę jedną plazmę Pioneera z mały judderem niż 100 innych modeli bez juddera.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Maj 20, 2010 #21 wolę jedną plazmę Pioneera z mały judderem niż 100 innych modeli bez juddera.
Z zyska New member Maj 24, 2010 #22 Kto jak Kto, ale :blagam: kiki może sobie pozwolić na 100 szt. kiki napisał: wolę jedną plazmę Pioneera z mały judderem niż 100 innych modeli bez juddera. Kliknij aby rozwinąć...
Kto jak Kto, ale :blagam: kiki może sobie pozwolić na 100 szt. kiki napisał: wolę jedną plazmę Pioneera z mały judderem niż 100 innych modeli bez juddera. Kliknij aby rozwinąć...
B bluray Banned Maj 24, 2010 #23 Ja nie jestem fanem filmów fabularnych. Więc judder mnie w zasadzie nie dotyczy. Koncerty, dokumenty są realizowane z reguły w 30 fps. Dlatego nadal główny TV to PIONEER KURO 5090H. Jeszcze nie widzę następcy godnego uwagi.
Ja nie jestem fanem filmów fabularnych. Więc judder mnie w zasadzie nie dotyczy. Koncerty, dokumenty są realizowane z reguły w 30 fps. Dlatego nadal główny TV to PIONEER KURO 5090H. Jeszcze nie widzę następcy godnego uwagi.