Widziałem dzisiaj w MM (Warszawa, al. Krakowska) LCD KRL 46V. Cena (ostatni egzemplarz - z wystawy to 6999 zł). Programy SD naprawdę więcej niż dobre (byłem mocno zaskoczony na plus). Obok stały LCD 46" firmy Sharp. Obraz na Pionku jak dla mnie lepszy (a przecież KRL 46V posiada prawdopodobnie matrycę Sharpa). Kolory takie jakby nasycone, czerń dobra (nawet pod kątem). Na Sharpach kolory jakby wyblakłe (być może po odpowiednim ustawiemiu byłyby lepsze). Płynność na Pionku dobra. Wyglądało to tak jakby Pioneer miał lepsze skalery SD od ww Sharpów.
Także jeżeli ktoś byłby zainteresowany tym modelem i nie przeszkadzałaby mu tzw. szyba to wg mnie ten LCD jest godny polecenia.
Warto dodać, że trudno ten model zobaczyć w W-wie. Nawet w tzw. salonach specjalistycznych go nie mają. Tym bardziej byłem mocno zdziwiony widząc go w MM.
Także jeżeli ktoś byłby zainteresowany tym modelem i nie przeszkadzałaby mu tzw. szyba to wg mnie ten LCD jest godny polecenia.
Warto dodać, że trudno ten model zobaczyć w W-wie. Nawet w tzw. salonach specjalistycznych go nie mają. Tym bardziej byłem mocno zdziwiony widząc go w MM.
Ostatnia edycja: