Pioneer KRL-37V i dwa PANASONIC'i ta sama cena...

bagirage

New member
Witam, waham sie pomiedzy trzema LCD: Pioneer KRL-37V oraz Panasonic TX-L37G15B i TX-L37V10B wszystkie w tej samej cenie - glownie do blu-ray i gier. Co bedzie najlepszym wyborem? Czy ten Pioneer jest naprawde az tak dobry? Koles w sklepie mnie bardzo do niego przykonywal ze kolory najlepsze ze blur mniejszy... co wy o tym myslicie?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ma rację. Ja wybrałbym tez Pioneera i to bez namysłu jeśli jest w podobnej klasie. Bo normalnie kosztuje znacznie więcej.

bagirage

New member
O jaaa juz myslalem ze nikt mi nie odpowie... Wielkie wielkie dzieki kiki za pomoc. I juz praktycznie byloby pozamiatane gdyby nie konkurencyjne(?) forum...cytuje:
''-akurat ten Pioneer jest przereklamowany,
nie dasz rady dołożyć do Sony 40Z5500, znacznie lepszego TV od w/w ???
jeśli nie dasz rady, to ja bym jednak chyba wziął 37V10, bo Pionek leci na opinii Kuro, a LCD wyszedł mu średni...

-Dokładnie... jak ktoś poleca Pioneera LCD to znaczy, że został mu chyba na magazynie bo nikt nie chciał kupić za tak dużą $ tak małego ekranu ; p TV jest średni i bardzo mocno przereklamowany.... plazma tak ale nie lcd... i jeszcze ta jego ta cena....

Do grania to ja bym poszedł w LCD chociaż ja gram trochę na Kuro i jest super ale na dłuższą metę jeżeli dużo katujesz giery to jednak LCD. W5500, Z5500, Samsung B650 do grania jak ulał a i do filmów po ustawieniach będą też ok. To moje typy. Oczywiście poczytaj na forum bo Sharp i Philips też ma dobre ekrany w tych cenach.'' i co wy na to? Bo ja znowu sie waham.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
rozczaruje Cię bo Nie mam modelu 37" na stanie. Bo brak jest już tego modelu w Pioneer Polska (sprzedały się).
Z modeli które wymieniłeś był najlepszy.
Jeśli zamierzasz podnieść klasę cenową to sprawdź :
JVC 37DV1
Sharpa 40 LE 700
Sony 40Z4500

Do góry