Pioneer kino domowe problem

marcin-1981

New member
Witam
Mam problem z moim kinem domowym. Padł mi odtwarzacz, który jest jednocześnie amplitunerem Pioneer XV-BD421W z kina domowego PIONEER BCS-727. Czy mogę go zastąpić innym aby wykorzystać subwoofer i głośniki nie musi to być jakiś super sprzęt byle można było podłączyć 2 urządzenia HDMI reszta to zbędne szczegóły.

Nie znam się na tym za bardzo i nie wiem na co zwrócić uwagę.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Marcin

pieniążek1

Active member
Bez reklam
raczej tym samym bo glosniki masz na wtyczki dopasowane do otwarzacza....chyba ze inny model pioneera ma takie same wejscia i mocowo bedzie podobny to wtedy tak...jezeli dobrze cie zrozumialem

pieniążek1

Active member
Bez reklam
mozesz jezeli nie sa klejone i chce ci sie bawic...mnie by sie nie chcialo...szukalbym raczej takiego samego nastepcy..w gre tez moze wchodzic naprawa ktora wcale nie musi byc droga...a co sie popsuło?co sie dzieje?niektore naprawy sa naprawde smiesznie tanie...jezeli to odtwarzacz i wymiana np:lasera to nie powinno byc kosztowne...zalezy co [padlo

marcin-1981

New member
coś zaczęło syczeć w dźwięku i strzeliło, obraz był ale nie chce go teraz włączać żeby mi się do końca nie spalił. a jeśli bym nie chciał naprawiać tylko coś kupić w zamiana innego?

pieniążek1

Active member
Bez reklam
ciezko bedzie kupic sam odtwarzacz ogolnie...widzialem taki jakis czas temu na allegro za podajze 450 zl a na olx caly zestaw gosc che sprzedac za 650...na twoim miejscu najpierw poszedlbym sie dowiedziec co go boli bo naprawa moze wyjsc np nawet 100zl nawet jakby kosztowala 300 to i tak sie oplaca...troche chcesz isc na goraca glowe...

Disto

New member
Bez reklam
A co to za problem, jak w starym działa wzmacniacz i przekazuje obraz przez HDMI, to kupuj jakikolwiek odtwarzacz BD z wyjściem HDMI i jazda.

Do góry