Pioneer BDP LX88

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pioneer BDP LX88 Pioneer prezentuje model który zostanie uruchomiony jeszcze w tym roku.
Nieoficjalna cena 1500 euro.

Nowy odtwarzacz Blu-ray Pioneera ma być uniwersalny i odtwarzać praktycznie wszystkie płyty.
Zaczynając od płyt CD, DVD i BD, SACD, do plików DSD.

Konwersja sygnału do rozdzielczości 4K / 60p. BDP - LX 88 ukaże się w Japonii w listopadzie i grudniu w Europie.
fullhd

collider

New member
Bez reklam
Konkretny sprzet, ale i konkretna cena. Wyglad ujednolicony z linia cdplayerow. Chyba, ze to zdjecie to fake. Ja wciaz czekam z ciekawoscia na nastepce 450.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wygląd bardzo ok, takie "kloce" własnie lubię.
Ciekawy jestem jak wypadnie na tle innych topowych playerów BD i bynajmniej nie chodzi mi o jakieś Smarty.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wygląd bardzo ok, takie "kloce" własnie lubię.
Ciekawy jestem jak wypadnie na tle innych topowych playerów BD i bynajmniej nie chodzi mi o jakieś Smarty.

Fajnie wygląda - ciekawy jestem czy też występuje w srebrnym kolorze czy tylko niestety czarnym :-( aczkolwiek cena jest taka że dużego wzięcia to ten sprzęt nie będzie miał.. w przyszłym roku już pewnie kilka z innych firm wyjdzie odtwarzaczy 4k i myślę że będą ceny znacznie mniejsze, choć być może nie tak dobre jak ten.... a dla tych co już mają niezłe odtwarzacze to jak maja amplitunery które podnoszą sygnał do 4k to nie musza nic zmieniać , przynajmniej na razie..:) zresztą w przyszłym roku jeszcze nikt nie będzie nagrywał z wytwórni żadnej filmu w 4k..

robertuss

Active member
Bez reklam
pio19.jpg

pio24.jpg

pio20.jpg

werf

Active member
Bez reklam
Fajnie że w końcu zdecydowali się na prawdziwy odtwarzacz
Szkoda tylko że ceny nikt nie przemyślał i zapomniał że na rynku mamy Oppo

Rafal7

Banned
Prawie wszystko zamknięte, ciekawe jak zasilacz będzie oddawał ciepło.

Tył tez sie prezentuje okazale.
BDP-LX88r-ria-.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry