Pioneer AV VSX-1021-K dobry wybór????

iluminatus

New member
Jeżeli to ma być nieduża różnica to wolę te kilka stówek dołożyć do głośników, ale pozostać przy tym pionku.

Czytałem gdzieś dobre recenzje o takim zestawie:
Jamo S 608 HCS 3 + SUB 250

Dobry wybór ?

iluminatus

New member
Akurat na ampli to już jestem definitywnie zdecydowany, będę brał 1021.
Problemem w wyborze są dla mnie tylko głośniki i tu bym prosił o jakieś sugestie.

adampolska

New member
kolega ma podobny problem
byłem w różnych salonach i chwalą bardzo Yamahy od modelu 671(lepszy od Pioneera 1021?)
z głośnikami jestem załamany,co kupić ?Jamo mnie nie przekonało

iluminatus

New member
A jak do tych Jamo co wymieniłem wyżej mają się Magnaty Quantum np kolumny front 655, tył 653 + jakiś centralny i sub. I czy da się z tych magnatów skompletować coś w podobnej cenie ?

scorpio

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na allegro z subem 3500pln,napisz na priva do blacninji może coś pomoże.Mam ten zestaw 4-lata,tylko E90,E20,E35C bez suba i w kinie jest super.Grał z 0NKYO 604,705,(w kinie O.K. muzyka nieco gorzej), HK460(w kinie i w muzyce O.K.), DENON 1911 (w kinie i w muzyce O.K.).Ogólnie są to głośniki pod kino domowe ale i w muzie dają radę,mają sporobasu.

Whiplash

New member
Bez reklam
Polecam ten zestaw, i oferte blackninjy ;) Ja mam caly set z subwooferem i w KD trzesie pokojem a w muzyce tez jest fajnie, E80 maja dosc twardy bas ale za to dobrze kontrolowany i szybki dobry do ostrej muzy.

dan2301

New member
A jak do tych Jamo co wymieniłem wyżej mają się Magnaty Quantum np kolumny front 655, tył 653 + jakiś centralny i sub. I czy da się z tych magnatów skompletować coś w podobnej cenie ?

Przemyśl sprawe Magnatów, najlepiej jakbyś mógł gdzieś odsłuchać. U mnie graja Quantumy 555 z Pioneer 921 i jestem szczęśliwy, a 655 są wyższą serią.
Forumowicz Vaderus posiada u siebie Quantumy 607 i zdaje się być też bardzo zadowolony. Poszukaj jego postów, jest bardziej doświadczonym użytkownikiem.
Pozdrawiam i życze udanego wyboru.

adampolska

New member
ELac FS 58.2 + BS 52.2 + CC 51.2

co powiecie o takim zestawie?
Waham się pomiędzy amplitunerami: Pioneer 1021
Yamaha 810(ale czy nie wystarczy 671 o 1000zł tańszy?)

adampolska

New member
Ludzie doradźcie jakie głośniki
Amplituner już mam Yomahoo 810 ale jakie pudełka do tego?
Magnaty 657
Elac Fs67.2
B&W 684 lub podobne w tej cenie
Pokój 25 mkw

Do góry