Pilot do harman kardon 255

igoor1983

New member
Witam mam amplituner harman 255 od wielu lat. Ostatnio chyba syn wyrzucił pilot do niego do śmieci bo nigdzie go nie ma a już wszystko przeszukałem. Zakupiłem sobie pilot uczący się no ale skąd ten pilot ma się nauczyć. Czy ktoś z Użytkowników ma na sprzedaż pilot do hk 255 lub posiada takowy w domu żebym mógł podjechać i nauczyć mój pilot uniwersalny od niego?
Please bo kurcze czuje się jak w latach 80 Gdzie trza było do tv.podchodzić by kanał Prelzelaczyc

Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka

tomwega

Member
Witam mam amplituner harman 255 od wielu lat. Ostatnio chyba syn wyrzucił pilot do niego do śmieci bo nigdzie go nie ma a już wszystko przeszukałem. Zakupiłem sobie pilot uczący się no ale skąd ten pilot ma się nauczyć. Czy ktoś z Użytkowników ma na sprzedaż pilot do hk 255 lub posiada takowy w domu żebym mógł podjechać i nauczyć mój pilot uniwersalny od niego?
Please bo kurcze czuje się jak w latach 80 Gdzie trza było do tv.podchodzić by kanał Prelzelaczyc

Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
Ja mam taki amplituner.tylko nie wiem jak miałbym ci uzyczyc pilota.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

soplus

Active member
Bez reklam
Nie lepiej kupić uniwersalnego np. Logitech Harmony , konfiguracja przez neta i obsłuży cały sprzęt.

soplus

Active member
Bez reklam
Logitech ma filozofię makr. Np. masz ikonę "oglądanie TV" i jednym guzikiem włącza potrzebne sprzęty. Dodatkowo w wersji z wyświetlaczem, możesz ustawiać sobie ulubione przyciski na ekraniku. Na początku jest sporo zabawy z konfiguracją, ale jak wszystko ogarniesz to masz pilot "one to rule them all". Nie jestem tylko pewien, czy Logitech jeszcze piloty robi, zawsze pozostaje używka z alledrogo.

igoor1983

New member
No i właśnie z takiego logitecha od kolegi wziąłem kody i wszystko działa jak tralala. Ok to jeszcze jedno pytanie - mój harman 255 uważam że gra bardzo dobrze zarówno w kinie domowym jak w aż trudno uwierzyć w stereo. Czy jest sens go wymieniać na nowsza serie 100 lub 200? Bo wiecie nowe technologie bluetooth itd - ale interesuje mnie czy będę miał stratę na jakości dźwięku.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
No i właśnie z takiego logitecha od kolegi wziąłem kody i wszystko działa jak tralala. Ok to jeszcze jedno pytanie - mój harman 255 uważam że gra bardzo dobrze zarówno w kinie domowym jak w aż trudno uwierzyć w stereo. Czy jest sens go wymieniać na nowsza serie 100 lub 200? Bo wiecie nowe technologie bluetooth itd - ale interesuje mnie czy będę miał stratę na jakości dźwięku.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Seria 100 jest niższa od tego co masz, a nowe 200 nie ma :(

Do góry