tomasz12345
New member
Witam, bardzo się ciesze że tu trafiłem ;P ponieważ nic nie wiem na temat TV. Ale uczę się od tyg z yt ;p. Planuje kupić pierwszy raz konsolę i zerkam czy mnie stać na TV aby to miało sens. I dosłownie te modele 3 sam wybrałem stąd google mnie tu podesłało .
1. Boję się jakiś wypaleń itp.
2. budżet max 3,5 55 cale
3. Chodzi aby to działało pod konsole i poczuję jakoś którą mam w mieszkaniu
według moich wniosków miniled, 55 cal, i lece w hinole bo to kurde chyba wszystko i tak już chińskie.
Ciężko mi porównać i znaleźć te wszystkie rzekomo istotne dane. Inputlag ALM VRR i inne rzeczy które ytberzy mówią ;P.
Czy kupując coś z tego ? bede happy amatorem grając w spidermana oglądając sobie mecze, grając w UFC 5 i oglądając NETFLIX i Youtube ? Dacie mi jakieś sensowne odpowiedzi ? Dziękuje za pomoc
1. Boję się jakiś wypaleń itp.
2. budżet max 3,5 55 cale
3. Chodzi aby to działało pod konsole i poczuję jakoś którą mam w mieszkaniu
według moich wniosków miniled, 55 cal, i lece w hinole bo to kurde chyba wszystko i tak już chińskie.
Ciężko mi porównać i znaleźć te wszystkie rzekomo istotne dane. Inputlag ALM VRR i inne rzeczy które ytberzy mówią ;P.
Telewizor TCL 55MQLED85 55" vs
Telewizor TCL 55C809 55'' MINILED 4K 144Hz vs
Telewizor TCL QD-Mini LED 55C805 55" QLED 4K 144Hz
Telewizor HISENSE 55U7KQ 55" MINILED 4K 144 Hz
Czy kupując coś z tego ? bede happy amatorem grając w spidermana oglądając sobie mecze, grając w UFC 5 i oglądając NETFLIX i Youtube ? Dacie mi jakieś sensowne odpowiedzi ? Dziękuje za pomoc