No i nie dał znaćBędę dawał znać jak się sprawdza.
A no nie dał, bo jednak trafił się a80J w bardzo atrakcyjnej cenie i żona zaczęła marudzić i zaraz potem wyjechał na dość długi czas Ale po zawieszeniu oczu przez kilkanaście godzin (konsola, filmy) nawet przy tym niższym modelu jest petarda. Na początku jednak miałem wrażenie że mógłby być trochę jaśniejszy, ale po zabawie ustawieniami i tym niedługim czasie jednak jest ok. I zaraz po wyjęciu z pudła trzeba pobawić się tymi ustawieniami, bo większość predefiniowanych trybów jest nieprzyjemna chyba oprócz IMAX Dodatkowo myślę że sam dźwięk z TV również pozytywnie zaskakuje, aczkolwiek pewnie za jakiś czas rozejrzeć się za audio. Co do retencji, to mam go za krótko, ale też raczej statyczne obrazy nie będą wyświetlane. PozdrawiamNo i nie dał znać
Ja bylem w grudniu napalony na 80j, ale gdy zobaczyłem go w sklepie na żywo z stwierdziłem ze szkoda jest wydać 5k na tv ktory niczym nie zachwyca na tle innych. Ponadto obraz byl zdecydowanie ciemniejszy.na tle pozostałych tv w sklepie. Ja od 3tyg cieszę się modelem 55b23 od lg w cenie duzo nizszej niz 80j, bo za ok 3700zl.A no nie dał, bo jednak trafił się a80J w bardzo atrakcyjnej cenie i żona zaczęła marudzić i zaraz potem wyjechał na dość długi czas Ale po zawieszeniu oczu przez kilkanaście godzin (konsola, filmy) nawet przy tym niższym modelu jest petarda. Na początku jednak miałem wrażenie że mógłby być trochę jaśniejszy, ale po zabawie ustawieniami i tym niedługim czasie jednak jest ok. I zaraz po wyjęciu z pudła trzeba pobawić się tymi ustawieniami, bo większość predefiniowanych trybów jest nieprzyjemna chyba oprócz IMAX Dodatkowo myślę że sam dźwięk z TV również pozytywnie zaskakuje, aczkolwiek pewnie za jakiś czas rozejrzeć się za audio. Co do retencji, to mam go za krótko, ale też raczej statyczne obrazy nie będą wyświetlane. Pozdrawiam