Mam kilka istotnych pytań, ponieważ jestem szary w jakości HD. Planuje ściągnąć sobie jakiś film HD i przez laptopa puścić sobie go na TV, ale nie mam żadnego odtwarzacza Blurey. Film to Avatar oznaczony tak : Avatar (2009) Extended Collectors Edition PL.1080p.BDRip.XviD.AC3-ELiTE | Lektor PL. Nie jestem pewien czy to jest właśnie to osławione HD czy jest może jeszcze lepsza jakość. Mój laptop ma
procek intel core i5 - 430
ATI Mobility Radeon HD5470
3 GB ramu.
Chce podłączyć go przez kabel hdmi do telewizora Samsung LED TV UE40B7000 i cieszyć się obrazem.
Czy jest to możliwe do wykonania. Czy laptop nie będzie za slaby i czy ten telewizor odtworzy to cos przez hdmi bez straty jakości i bez ścinania.? Ostatnie pytanie : w jakim formacie będzie ten film po sciągnieciu MKV czy XviD.?
za pomoc dziekuje
procek intel core i5 - 430
ATI Mobility Radeon HD5470
3 GB ramu.
Chce podłączyć go przez kabel hdmi do telewizora Samsung LED TV UE40B7000 i cieszyć się obrazem.
Czy jest to możliwe do wykonania. Czy laptop nie będzie za slaby i czy ten telewizor odtworzy to cos przez hdmi bez straty jakości i bez ścinania.? Ostatnie pytanie : w jakim formacie będzie ten film po sciągnieciu MKV czy XviD.?
za pomoc dziekuje