FanKosmosu
New member
@kiedy będzie "The One" w rozmiarach większych od 65" i po ile? W RTV Euro AGD pojawiły się pierwsze LCD Philips z końcówką "4".
Dasz jakieś info albo oferty?
Dasz jakieś info albo oferty?
Ten tv ma wadę której nie rozumiem
... Mam w domu kilka urządzeń wśród nich głośniki, słuchawki na bluetooth łączą się z każdym urządzeniem...... A ten tv ma to poprostu niedorobione po co to dawać jak nie można korzystać....
Taka mój wywód...
Pozdro
Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka
To po cholerne to dodali...... Hmmm to może być podstawą do rekompensaty hihihPhilipsy z 2017-2018 nie potrafią łączyć się przez bluetooth z urządzeniami audio. Dopiero modele z 2019 mają to odblokowane (modele z końcówką "4").
I co masz nie masz
może będzie lub nie będzie?
To po cholerne to dodali...... Hmmm to może być podstawą do rekompensaty hihih- suchar
A jest chociaż jedno urządzenie które się łączy przez bluetooth? Z tym tv
Odblokowanie bluetooth powinno być następna opcja w następnej aktualizacji
A jaki masz problem z soundbarem? Ja mam Fidelio b8 po hdmi arc i się wyłącza i włącza razem z tv.Kiedy nowy firmware? ktoś się może dowiedzieć?? bo już mnie denerwuje codzienne wyłączanie sundbara.
Czy już zapomniano o naszym modelu??
A za podasz linka.... No chyba że na oficjalnej stronie jest ta wersja tylko pod inną nazwą?Jest nowa aktualizacja:
TPM171E _ 107.001.038.000–Date: 2019/06/26
-Android Oreo 8.0.0 based software
-Improvements for translations
-Updated Audio Quality for 9104
-Fix for RC firmware upgrade issue and pairing not working
-Fix for Ambilight settings are not stored after restart
-Fix for Google cast issues (casting is suddenly interrupted or not started)
-Fix for DTS TruVolume output level drops over time
Wczoraj zrobilem, zadnych roznic nie widze bo nie mialem zadnych problemow.
Pozdr.
Dobra znalazłemA za podasz linka.... No chyba że na oficjalnej stronie jest ta wersja tylko pod inną nazwą?