Specjalnie założyłem konto, żeby ponowić czyjegoś posta z kodem dostępu do menu serwisowego. 062596 I przycisk "ok".
Mam w tym swój cel. Od jakiegoś czasu obserwuje ten temat bo sam jestem posiadaczem tego modelu. Zauważyłem w kilku przypadkach, iż niektóre osoby tutaj nie są obiektywne i wychwalają ten telewizor pod niebiosa.
Wczoraj ktoś wrzucił powyższy kod i za chwilę post zniknął? Dlaczego ? Dużo ludzi mogłoby poznać bolesną prawdę o swoich egzemplarzach?
Wśród znajomych nie było modelu bez usterki, u mnie również mała istnieje. Obraz skacze przy zimnym telewizorze. Od kwietnia problemu nie ma, usterka istnieje tylko w okresie zimowym ;D
Egzemplarza nie wymieniłem bo trafiłem dosyć dobry obraz i idealne spasowanie. Co do obrazu to zauważyłem jedynie lekki efekt DSE. Wracając do godzin pracy była to jedyna rzecz jakiej nie sprawdziłem bo nie znałem kodu, kody dziwnie znikają na forach tak jak i na tym

Teraz pokazuje 783h od końcówki lutego. Nie wiem czy jest to możliwe, dzieci nie mam, sam oglądam i gram kilka h w tygodniu, więc godziny wykręca tylko dziewczyna na netflixie.
Ciekawe jak szybko ten post zniknie... Bo nie ma w nim samych plusów.