Normalka na samsungi zawsze jest target i dobra prowizjaCzyli po prostu coś byki źle ustawione bo był prikaz że Samsung ma schodzic...
Czerń w tym Philips jest rewelacyjna w nocy wygląda na wyłączony tv
Normalka na samsungi zawsze jest target i dobra prowizjaCzyli po prostu coś byki źle ustawione bo był prikaz że Samsung ma schodzic...
Mam też wszystkie diodyWitam
Zauważyłem u siebie z lewej strony że
jedna dioda ambi jest głębiej osadzona od pozostałych też tak macie ?
Prawy bok wszystkie wystają równo.
Ten test DSE robi się przez you tube czy inaczej ?
Używam lokalnego wygaszania dynamiczny na minimumUżywacie kontrastu dynamicznego?
Jesli tak to na jakim ustawieniu?
Dokładnie nic z tym nie zrobisz następny będzie miał to samo ale np w innym miejscu, lokalne wygaszanie i heja jak masz coś widocznego podczas normalnego oglądania masowanie pomoże@Rubashko wszystkie takie będą. Jest to dopuszczone przez producenta. Taka specyfika podświetlenia i budowy samego panela.
U mnie z reguły tryb kontrastu zoptymalizowany dla obrazu, dynamiczny wyłączony. Ale często się bawię ustawieniami i coś zmieniam.Używacie kontrastu dynamicznego?
Jesli tak to na jakim ustawieniu?
Dokładnie nic z tym nie zrobisz następny będzie miał to samo ale np w innym miejscu, lokalne wygaszanie i heja jak masz coś widocznego podczas normalnego oglądania masowanie pomoże
Do dziś byłem zadowolony z zakupu, dopóki nie zobaczyłem w euro rtv Samsunga ue65mu8002... Czerń kontrast odwzorowanie kolorów kąty patrzenia wykonuje ... Nie jestem fachowcem ale Samsung zmiazdzyl phillipsa
O czerni nawet już nie mówię... Wisiał telewizor obok telewizora... Taki test jest chyba nie do oszukania