Można różne rzeczy...
Robsto Member Marzec 6, 2018 #42 kiki napisał: Masz różnice jak w opisie. Jesteś niebieski, więc ceny specjalne. Kliknij aby rozwinąć... kiki, masz już ceny na te oledy i na stanach magazynowych? Wysłane za pomocą Tapatalk
kiki napisał: Masz różnice jak w opisie. Jesteś niebieski, więc ceny specjalne. Kliknij aby rozwinąć... kiki, masz już ceny na te oledy i na stanach magazynowych? Wysłane za pomocą Tapatalk
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 6, 2018 #43 Są wszystkie dostępne. O jaki model pytasz ?
Robsto Member Marzec 6, 2018 #44 kiki napisał: Są wszystkie dostępne. O jaki model pytasz ? Kliknij aby rozwinąć... 65” 873 i 803 mnie interesuje Poza tym nie udało mi się znaleść różnic między tymi modelami - może masz je pod ręką. Wysłane za pomocą Tapatalk
kiki napisał: Są wszystkie dostępne. O jaki model pytasz ? Kliknij aby rozwinąć... 65” 873 i 803 mnie interesuje Poza tym nie udało mi się znaleść różnic między tymi modelami - może masz je pod ręką. Wysłane za pomocą Tapatalk
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 7, 2018 #45 Obecnie 65Oled 873 w promocji za 10.500 zł jeszcze kilka dni. Model 803 ma być w czerwcu.