Klamot na miejscuDziękuję bardzo. Pytanie - czy uchwyt ścienny, na którym wisiał TV 50 cali, ale o takiej samej masie (30kg) i rozstawie VESA (400x200) mogę użyć bez stresu do tego 70PUS? Oryginalnie uchwyt był przeznaczony do 65 cali, 35kg max.
Witamprzymierzam się do zakupu Philipsa 65PUS7304 lub 70PUS7304. Jak wygląda sprawa oglądania telewizora z boku ? jest efekt wyprania kolorów ? Powiem szczerze kilka lat temu kupiłem tv na matrycy VA i oddałem go po 1 dniu wymieniając na IPS....jednak kąty były dla mnie ważniejsze niż czerń.
W 65PUS7304 jest IPS.Witamprzymierzam się do zakupu Philipsa 65PUS7304 lub 70PUS7304. Jak wygląda sprawa oglądania telewizora z boku ? jest efekt wyprania kolorów ? Powiem szczerze kilka lat temu kupiłem tv na matrycy VA i oddałem go po 1 dniu wymieniając na IPS....jednak kąty były dla mnie ważniejsze niż czerń.
DC760 to telewizor roku w Europie w klasie cena do jakości !
Hej, testował ktoś podłączenie przez HDMI ARC - DAC z CEC - Tuner? Działa regulacja głośności z pilota?
Upierdliwy jest drugi pilot a dźwięk po BT jest duuuuzo słabszy nie po kablu optycznym.
Po to jest to forumJuż na 85 % byłem zdecydowany na TCL C815 , ale natrafiłem na ten wątek![]()
Kilka pytań 65 cali jest na IPS , a 70 cali na VA ?
Bierz jak największy. VA ma lepszy kontrast ale gorsze kąty.3 metry od ekranu , wystarczy 65 cali ?
W , którym jest lepsza czerń , kontrast ? ( na wprost )
TakPodświetlenie Amb można wyłączyć ?
Czy jednak wybrać C 815 ?![]()
W którym jest lepsza czerń , kontrast ?( na wprost )
Czy , używają Netflix będę miał Atmos na amplituner?
Tak sat działa Free2air i jest złącze do karty CI. Obsługuje multiswitch (DiSeqC). U mnie mam Astrę i HotBirda.
Kalibracja była w tym wątku poruszana wielokrotnie.