21.12 go dostarczyli do mnie, więc wczoraj minęło 14 dni![]()
21.12 go dostarczyli do mnie, więc wczoraj minęło 14 dni![]()
Nie wiem poszukaj w necie jak to wygląda gdy w tym czasie przypadają dni wolne (święta) czy się czasem termin nie wydłuża, a może ktoś inny z forum wie?
EDIT: Kolega powyżej wytlumaczył i chwała mu za to![]()
Dziękuję za obszerne informacje.Może to ci pomoże
Ciekawe, czy jak zadzwonię do serwisu Philipsa, to czy powiedzą mi, czy ten dokładnie TV u nich był na gwarancji wcześniej?Skoro telewizor jest po zwrocie w dodatku po 100 godź prawdopodobnie zaliczył serwis i jakieś tam, czyszczenie to, co z nim się stanie po roku?
Tak, puszczasz obydwa do sieci i działa.
A coś więcej jakaś instrukcja z poziomu PC jak puścić ekran i potem to w TV, jestem w tym zielonyMam na mysli odpalić ekran i grać sobie w drugim pokoju myszką w grę, która nie wymaga klawiatury
albo chocby nawet to mam bezprzewodowe Jedno i Drugie
![]()
Cześć,
Jeżeli chcesz przesłać obraz bezprzewodowo do TV z komputera, to zrobisz to za pomocą przeglądarki Chrome.
Będąc w przeglądarce, w prawym górnym rogu masz opcje ( symbol: "..."). Przechodzisz tam i i wybierasz "Przesyłaj". Są tam dwie możliwości - możesz przesyłać tylko kartę przeglądarki lub wszystko co masz na ekranie komputera.
Niestety jest opóźnienie w przesyłaniu i do grania w gry się nie nadaje.
Czy ten telewizor z pilota można wyłączyć inaczej, niż tylko "do szybkiego startu"?Dobre pytanie, bo android lub w nich appki potrafią się zamulić po jakims czasie.