Kamil88888
New member
Swoj tv zwrocilem. Brac ten sam Philips 65PUS7304 czy moze Samsung UE65RU8002U?
Bo u Ciebie wyszedł zupełnie nieprzemyślany zakup. Kupujący TV na VA wiedza doskonale, że tego typu matryca charakteryzuje się właśnie takimi właściwościami. Dlatego one sa najlepsze gdy masz dedykowane miejsce do projekcji. I nie wchodzi w grę oglądanie pod kątem.
IPS za to z jego "srebrzystą matrycą, by mnie szlag trafił oglądając film z tym efektem.
A że w IPS nawet na wprost czerń jest taka sobie, dlatego wybrałem VA. IPS ssie.
Na 75 nie ogarnalbym gry na PS4![]()
Juz wziąłem 70pus7304/12. Z media exp maja mi przywieźć jutro. Promocje wrzucili za 3,5 to się skusilemKamil, bierz 70, VA ma ładniejszą czerń. Na 70 obraz jest super., z tej odległości nie poczujesz różnicy (za mała zmiana kąta patrzenia). Te "blaknięcie kolorów nie jest aż tak duże, dopiero pod ok. 45st już widać, że nasycenie kolorów maleje.
Od zawsze uważałem, brać największy na jaki mnie stać, za miesiąc już będzie się wydawał "malutki"
Szczególnie u ciebie, gdzie masz duży dystans.
Pytanie da się ustawić żeby tv po wyłączeniu dłuższym się wyłączał? Teraz przechodzi jakby w tryb hibernacji bo włącza się 3s jednak na noc mógłby się wyłączać całkowicie
Juz wziąłem 70pus7304/12. Z media exp maja mi przywieźć jutro. Promocje wrzucili za 3,5 to się skusilemMam nadzieję, ze drugiego tv nie bede musiał juz oddawac
![]()
Będziesz Pan zadowolony xD
Tylko od razu aktualizować i soft w TV i w pilocie.
Potem kalibrację od KiKi'ego.
Dokładnie tak.
Zrobione.Dokładnie tak.
Tak, waga !!
I dobre kołki.
Zrobione.
Jeszcze mam pytanie odnosnie uchwytu. Powiesilem TV na uchwycie Hama 00118619 FullMotion XL. Mozna na nim zamontowac TV do 35 kg, czyli pasuje do 70pus7304. W instrukcji pisza, ze jest to uchwyt do 65cali max. Rozumiem, ze najważniejszy parametr to waga chyba. Podpowiecie?