Tak w podstawkach są dodatkowe głośniki basowe.
Sub polecam Fidelio B5.
Witam. Mam pytanie czy jesteś posiadaczem telewizora pus8601? Jeśli tak to czy jesteś zadowolony z jakości obrazu itp, bo przymierzam się do zakupu i bardzo interesuje mnie opinia osoby która posiada ten model. PozdrawiamTyle że tak można wiecznie na coś czekaćWiem boi sam czekałem kilka lat na nowy TV.
A ideału i tak nie będzie.
Swoją drogą trzeba poczekać na androida 6-tkę bo ta może przyniesie kilka udoskonaleń. Ja czekam na HDR i lepszą dźwięku wysyłanego na ampli. Bo co prawda czyta prawie wszystko w swoim playerze ale przerabia do standardowych DD5.1 i DTS 5.1, choć to i tak lepiej niż w Kodi gdzie dts-u nijak nie da się obsłużyć chyba że przerabiając na stereo.
Ech no i tv kupiony a czekać nadal trzeba
Zapisz
Witam. Mam pytanie czy jesteś posiadaczem telewizora pus8601? Jeśli tak to czy jesteś zadowolony z jakości obrazu itp, bo przymierzam się do zakupu i bardzo interesuje mnie opinia osoby która posiada ten model. Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za obszerne wyjaśnienia . W codziennym użytkowaniu wychodzą mankamenty nie ujawniane w testach. Twoją opinia była mi bardzo pomocna, poczekam jeszcze z zakupem aż wejdzie nowa aktualizacja . A kupiłeś ten telewizor z kalibracją profesjonalną? Pozdrawiam
Kupowałem w sklepie u Kiki-ego i dostałem kartki z profilem kalibracji dla HDMI1.
A ile chcesz wydać kasy na poprawę basu ??
@111kris oczyść skrzynkę pw
Skoro sam szef obiecał na targach Ifa w Berlinie, że będą update to powinny być.
Modele 8601 juz końcówka produkcji.