Coś mi się wydaje, że chcąc sobie poustawiać głębię 3D przy tym telewizorze, to musisz stojąc przy nim patrzeć w okno przez lornetkę.Witam,
posiadam model 5008. Nigdzie w ustawieniach nie mogę znaleźć regulacji głębi 3D. Czy ma ktoś tez taki problem?
Na stronie philipsa w danych technicznych jest pozycja 3D, a pod nią uuuuwaga cytuję "Regulacja głębi 3D" (proponuję lornetkę) chyba, że to fikcja literacka producenta, może się wypowie osoba która ma ten telewizor albo się zna, a nie "orientuje". Pozdrawiam PS. piszę tą odpowiedź bo zbieram na usługę linkCoś mi się wydaje, że chcąc sobie poustawiać głębię 3D przy tym telewizorze, to musisz stojąc przy nim patrzeć w okno przez lornetkę.
O ile się orientuję to w 5008 jej nie znajdziesz.
Na stronie philipsa w danych technicznych jest pozycja 3D, a pod nią uuuuwaga cytuję "Regulacja głębi 3D" (proponuję lornetkę) chyba, że to fikcja literacka producenta, może się wypowie osoba która ma ten telewizor albo się zna, a nie "orientuje". Pozdrawiam PS. piszę tą odpowiedź bo zbieram na usługę link
W instrukcji obsługi, na stronach Philipsa jak byk jest napisane, że 5008 ma regulację głębi 3D.
U mnie tego nie ma. Tv wykrywa film 3D- wchodzę w opcje: ustawienia obrazu: ustawienia 3D: a tam nie ma nic o głębi.
Jak widać tego TV nie masz i uuuuważaj co cytujesz.Na stronie philipsa w danych technicznych jest pozycja 3D, a pod nią uuuuwaga cytuję "Regulacja głębi 3D" (proponuję lornetkę) chyba, że to fikcja literacka producenta, może się wypowie osoba która ma ten telewizor albo się zna, a nie "orientuje". Pozdrawiam PS. piszę tą odpowiedź bo zbieram na usługę link
Kolejne testy za mną, i zarazem restarty zasilania. Ten model to jakiś BUBEL. Po aktualizacji problemy wciąż takie same. Jutro dzwonie do Philipsa może coś poradzą... heh. Jeśli sytuacja się nie zmieni to zwracam TV. Na ten moment odradzam wszystkim tym którzy chcą w pełni korzystać z nowego TV. Odtwarzanie multimediów z USB wczoraj działało OK i byłem pozytywnie nastawiony. Ale dzisiejsze testy YouTuba to jakaś żenada. Przeskoczenie 5 filmów do przodu i zwiecha, potem wygaśnięcie ekranu i.. restart zasilania. Użytkowanie tego TV to jak jazda ferrari na pierwszym biegu.
Poniżej info z dzisiejszych testów i użytkowania
- w ciągu 15 min testów - 3 restarty zasilania
- przy podpiętym HDD i PenDrive przy każdym uruchomieniu skanuje ich zawartość - potem przechodzi do przeglądania ich zawartości - może da się to wyłączyć - ale wkurza strasznie..
- zamiast Polskich liter pojawiały się dziwne znaczki.
Może kolejne aktualizacje rozwiążą problemy, ale nie po to się płaci x.xxx zł żeby czekać na aktualizacje by w pełni korzystać z TV.
Wy też macie takie problemy ze swoimi egzemplarzami? Może sprawdźcie czy na pewno wszystko jest OK.