Witam, kupiłem i jak na początku coś mi nie pasowało widziałem podświetlenie matrycy tak jakby ze wszystkich stron w odległości 10 cm od krawędzi było słabsze podświetlenie tak teraz kjest lepiej. Będę się temu przyglądał. Co do działania, zainstalowałem dwie gry wszystko ok Asphalt 8 na średnich daje radę (raz na jakiś czas system chrupnie, biorąc pod uwagę ilość pamięci ja mam wolne og 3 GB). Jak się nainstaluje apek to będzie się ślimaczył. Myślałem że nie będzie mnie to wkurzać ale jednak, nie trzyma ustawień obrazuuuuuu

(ja zmieniłem ustawienia w taki sposób aby widzieć różnica, kontrast w dół i pozbawienie kolorów i faktycznie po zmianie źródła traci ustawienia, bo wysztko wraca). Nowy ambilight mnie zniszczył (mam tv z ambilightem 2 spectra), ale ten tutaj poezja, a w trybie gra bije na głowę nawet Blubberry PI

. Im dłużej z nim siedziałem tym fajniej. Mam jeszcze 13 dni na oddanie ale już zaczynam odkręcać "starszego" Philipsa od ściany. Jak za 2790 to powiem że zajebisty zakup. Chyba się skuszę na okulary 3d, bo z tego co piszą wczoraj wszyła aktualizacja która naprawiła ten problem. (Nie włączanie się filmów w trybie 3d- czarny ekran, albo megaaaa cross talk). To po pierwszym dniu

. W porównaniu do mojego Philipsa na krawędziowym podświetleniu Gwiezdne Wojny nabrały na tym TV nowego wymiaru - chyba będę musiał sprzedać swój projektor Optoma GT750XL