wspolczujemy ci... zawsze mozesz sie rozwiesc![]()
Czyli ty wolisz te, co dobrze gotują? Ja na Fila nie narzekam.
wspolczujemy ci... zawsze mozesz sie rozwiesc![]()
Witam, czy PFH 6510 rózni się tylko brakiem 3D i Ambilightem dwustronnym? Też posiada matrycę 100Hz? Nie wiem czy będę korzystał z 3d, a jeżeli obraz będzie równie dobry... Natomiast zauważyłem, że tego modelu nie ma nigdzie do kupienia, chyba że na Węgrzech![]()
Witam no u mnie wersja oprogramowania jest 0.3 a na stronie jest już 0.4 dzisiaj pobiorę i zainstaluję. Jak na razie za wiech nie było typu że musiałem resetować wyłączać jedynie zaobserwowałem to jak odpalam tv to ma za wiechę 1 min. nie reaguje na ściszenie kanału albo jak chcę od razu przełączyć kanał, no i dzisiaj wystąpił problem w aplikacji gry, wyskakuje taki komunikat "Usługi Google Play, od których zależy działanie niektórych aplikacji, nie są obsługiwane w Twoim urządzeniu. Skontaktuj się z producentem, by uzyskać pomoc/"
Czy możesz podesłać wersję softu? Napisz za parę dni czy u Ciebie pojawiają się problemy jak u windmill86
Podczas przesyłania ekranu na tv z motorola moto 2gen wyskakuję komunikat:
"przesyłanie ekranu nie jest zoptymalizowane dla tego urządzenia"
Chodzi o to, że wyświetla się tylko rozdzielczość ze smartfona a po bokach na tv zostają czarne pasy ?
a pro po softu weszłam na tą stronke co podałeś wcześniej jest tam wersja QM152E_0.4.38.0 ale jest niżej komunikaty i tam jest napisane tylko do Seri 6400. QM152E_0.4.45.1 najnowsza Date published: 2015-09-22 żaden model nie jest napisany, nic się nie stanie jak będę wgrywał
dzisiaj kupiłem Philips 50PFH6550/88, czy ktoś poradził sobie z tym efektem teatru? pozmieniałem większość opcji i nic to nie zmienia. Oprogramowanie najnowsze
DrYRy i jak jesteś zadowolony ? jak się prezentuje ambilight? jak obsługa androida? No i co po wieś z na temat obrazu
Jestem zadowlonony z zakupu, wiadomo muszę dość co i jak bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego, wczoraj wgrałem tą najnowszą wersje oprogramowania od razu pojawiło się więcej aplikacji, po uruchomieniu tv czekam teraz na reakcję jaką kol wiek góra 10 sek. ambilight prezentuje się świetnie te kolorki są na prawdę mega. Z androidem w tv no nie miałem wcześniej styczności, wiadomo to nie to co w telefonie, ale jest masa aplikacji do wyboru większość za $$$$$$$ i to sporo więc do dupy z tym. Obraz też ustawiłem sam bo wszystko było wyłączone, kolorki są teraz naprawdę żywe, czerni też jest czarna, jak na razie to jeszcze nie oglądałem żadnego filmu bo czasu nie było ale dzisiaj se włączę. Są też opcje kalibracji dla profesjonalistów ale tam już nie mogłem nic robić, trzeba poczekać coś niedługo wypłynie jakie ustawienia itp.
avforums.com/review/philips-6550-50pft6550-full-hd-tv-review.11919