na minus:
- wykonanie telewizora - mam serie 7 z 2012 roku 46pfl7665, i tam rama jest spasowana i jest uszczelniona plastiko gumą i jak się spojrzy pod kątem na matrycę to jest ona gładka i nie ma żadnych widocznych nierówności. Natomiast w modelu 6550 występuje złe spasowanie i są widoczne szczeliny pomiędzy matrycą a obudową, można włożyć tam złotókę - sprawdzałem, i "tafla" matrycy jest ponaginana co chyba wynika z innego materiału z którego osłona matrycy została wykonana (widoczne zniekształcenia pod kątem - trochę jakby w niektórych miejscach ktoś mocniej skręcał obudowę).
Właśnie, czy ktoś się orientuje, czy pod tym kątem można reklamować? Reklamowałem już 3 razy na wszystkie istniejące wady i po pierwszym razie, gdy wymienili mi płytę główną, pieprzony serwis twierdzi, że jest wszystko ok, a mega sklep, jakim jest euro rtv agd, pomimo odwołania jakie napisałem z dołączonymi mailami od philipsa, w których było potwierdzenie istnienia problemów z 3d i z pamięcią obrazu, ma mnie totalnie w dupie. Co mi po tym, że już nigdy nie zrobię u nich zakupów, skoro wk**a mnie coraz bardziej ten Philips i jego niedopracowanie, ambilight nadal mi sie rozświetla w nocy jak Matka Boska w Fatimie, o reszcie to się nawet nie mówi już..., a ta odstająca obudowa, to kolejna kpina jest... Sprzęty niskobudżetowe mają lepsze spasowanie niż ten Philips... Niby w Polsce składane, ale chyba ludzi w tej fabryce to z łapanki mają, bo chinole już lepiej skręcają swoje podróby... Że ja tego wcześniej nie zauważyłem... Wystawił bym ten bubel w cholerę na allegro, ale dałem za to gówno 3200 ciężko zarobionych złotówek. Już teraz jestem 4 stówy w plecy, a jak wystawię na allegro, to stracę na tym złomie z 1000 zł... Kolego, który chciałeś kupić. Jak dasz 3000 to ja Ci chętnie mój sprzedam, nawet dowiozę jak mieszkasz w promieniu 50km od Łodzi

Jak kupisz nowy, to i tak z pewnością zaraz na serwis pojedzie, więc mój masz jak z salonu

.
Panowie, jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł jak wymusić na euro rtv agd, już nawet nie zwrot kasy, bo o to dawno nie walczę, ale po prostu możliwość kupienia innego tv w ich sklepie za te same, a nawet ciut większe pieniądze, to chętnie go usłyszę, bo już śmieje się przez łzy z tej całej sytuacji...