Macie też tak, że wam zamyka aplikacje w losowych momentach? Głównie Netflix, Youtube, Player. Wkurza na maksa, a nie wiem czy to po aktualizacji, bo dopiero od niedawna korzystam z Netflixa. Wraca wtedy do ostatniego źródła....
U mnie jak już coś to cały TV się resetuje ;]
jeszcze kontrast dynamiczny niech sie niewłacza i tv ( moze być )![]()
Ziku Ty masz zamiar coś zrobić z tym TV czy na każdej stronie będziesz pisał że Ci się resetuje? Skoro inni nie maja tego problemu może faktycznie u Ciebie występuje problem sprzętowy. Zgłaszałeś to gdzieś?
Ja jestem tylko ciekaw jaki kolejny rozpie.... przyniesie aktualizacja Androida do 6.0 bo podobno ma być...
Hymm to jakieś potwierdzone info?
Ja zdecydowanie polecił bym ten Tv osobiście nie mam problemów a Ambi i HUE to bajka...
Jak zaktualizujesz to daj znać. Też odrzucam na razieTelewizor sam chce się aktualizować, też Wam się pojawia komunikat? Narazie odrzucam bo w sumie działa ok
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Czyżbyś też miał problem z TV po ostatniej aktualizacji? Pytam, bo chyba nigdy złego słowa nie powiedziałeś pod adresem tego TV...I bardzo dobrze robisz...
Ma ktoś gdzieś linka do poprzedniego firmwwre? (tego oficjalnego w ktorym pnm się wlaczalo)