Pisz na PW do Kikiego, dostaniesz dobrą cene.
Czy masz dane jaka matryca siedzi w 75" i 85"?Philips PUS8818 matryce, 43" VA ,50" VA ,55" IPS ,65" VA.
W Sony tak samo, ceny dużo niżej niż w ubiegłym rokuNa Sferis :
65PUS8818 - 4799zł
55PUS8818 - 3899zł
Co się dzieje? Coś nie tak z tą serią? Dopiero była premiera a ceny raptem wyższe o 200-300zł od zeszłorocznej serii 8807.
Kiki, po co komu zewnętrzny tuner?Dla osób które mają tuner zewnętrzny to bez znaczenia.
Nie za bardzo rozumiem do czego zmierzasz? W swoim tv ma 3 tunery: DVB-C, DVB-T i DVB-S. Zatem mogę i z anteny dachowej i balkonowej a nawet z podziemnego kabla.Ja mam, a Ty wolisz z anteny dachowej ,?
Co nie oznacza, że nie ma podobnych do mnie osób, które korzystają z tunera wewnętrznego, więc to nie wytłumaczenie braku potrzeby. Posiadając wewnętrzny tuner po pierwsze masz najlepsze procesowanie sygnału tv, który nie musi być rozkodowany z sygnału DVB do podania przez HDMI, przejść przez to HDMI i znów trafić do procesora ww TV - korzystający z takich rozwiązań mogą to potwierdzić, a Ty jako sprzedawca zapewne o tym tez wiesz.Ja mam tuner zewnętrzny i nie potrzebuje innych. Wielu ludzi ma podobnie
W wielu krajach na świecie jest podobnie.
Hej, jak pierwsze wrażenia? Ciekawi mnie ten model .Witam, zakupiłem telewizor 50PUS8818, czy można prosić o propozycje ustawień obrazu,?