Cześć! Choć jestem długoletnim użytkownikiem forum, to dotychczas niewiele się udzielałem.

Ostatnio zakupiłem Philipsa 50PUS8807 - zdążyłem już przejrzeć cały wątek. Na razie jestem raczej zadowolony - z mankamentów zauważyłem znacznie gorsze podświetlenie w samych rogach ekranu. Trochę rozczarował mnie Android TV - ale bardziej od strony funkcjonalnej i wizualnej, spodziewałem się chyba czegoś lepszego. Nie mam zarzutów do szybkości działania - jest rewelacyjny, wszystko też działa.
Beznadziejna jest natomiast kwestia ustawień obrazu - albo nie umiem tego prawidłowo zrobić i znaleźć takiej opcji, albo szczegółowe zmiany obrazu mogą być dokonywane tylko przez główne menu - co oznacza, że w tle wyświetla się ekran startowy Androida, a nie np. oglądany materiał, co znacząco ułatwiałoby ustawienia. Nie za bardzo potrafię dobrać właściwe ustawienia. Czy macie jakieś porady?
Widziałem też, że jest możliwość uzyskania tu ustawień do kalibracji - próbowałem dołączyć do klubu fanów HDTV, ale linki są nieaktywne.