Hej. Wczoraj przyszedł mój 49PUS8303. Nie jestem maniakiem TV i wielki szacun dla wszystkich którzy znają się na tych wszystkich cyferkach i parametrach. Ja nie znam pewnie połowy z nich. Dzięki Waszym postom (a przeczytałem wątek od deski do deski) trochę mi się rozjaśniło i dlatego wybór padł na ten model. Do tej pory miałem philips 46pfl9705. Do tej pory obraz żyleta i super dźwięk, wykonanie i jeszcze atrakcyjny wygląd - świetna ruchoma stopka . Dla znajomych (nie maniakami) do dzisiaj obraz na który zwracali uwagę że jest super. Do dzisiaj

Nowy tv wygląda nowocześnie, cieniutki, obraz po kalibracji u kiki-ego jak z materiałów promocyjnych. Dźwięk lepszy od poprzednika ale to cały czas telewizor. Wykonanie bdb, to nie słaby skrzypiący plastik.
W porównaniu do poprzednika mocniejszy i zróżnicowany pod względem możliwości ambilight. Już nie wspomnę o parametrach

i funkcjach tv.
Siedem lat od kupna poprzednika a skok technologiczny olbrzymi.
Zobaczymy tylko czy też nie będzie przyciągał kurzu jak poprzednik (to pierwsze pytanie mojej wife), a druga rzecz na którą zwróciła uwagę: łe nóżka nie jest obrotowa

Dzisiaj kolejny dzień poznawania tv.
Fachowcy nie hejtujcie to forum też czytają amatorzy

Polecam ten model.
Dzięki kiki za sprzedaż, kalibrację, wtyczki i kontakt.
PS. Ktoś ma wybrany jakiś model uchwytu na ścianę (płyta gk) aby za bardzo nie przysłaniać głośnika? Będę wdzięczny z pomoc