Kolego luz

. Nie znam się tak dobrze jak wy na tv. Wysłałem foto bo chciałem się dowiedzieć od innych czy takie podświetlanie jest "w normie". Wiem że ips ma gorszą czerń. Jako laik myślałem że jest to bardziej jednolite a nie w formie plam takich jak na zdjęciach (przy krawędziach).
Tv został zakupiony od kiki z pakietem zacząłem się zastanawiać czy zwyczajnie nie zapomniał czegoś wyregulować. Gdyby pojawiły się wpisy pt. Masakra, co za gówno, do reklamacji. Nie ukrywam że mieli byśmy z kiki "męską rozmowę".
3700 może dla was to drobne. Ale wydając taką kwotę oczekuję że kupuję produkt bez wad produkcyjnych i chciałem tylko sprawdzić czy nie zostałem wyrolowany. Bo nie szukałem okazji tylko uczciwej porady i porządnego produktu.
Nie uważam że kiki chciał mnie oszukać !!! Nie zmienia to faktu że jako kupujący mam prawo do niezależnej opinii o którą poprosiłem. Tyle.
Po waszych wypowiedziach wniosek mój jest taki że matryca w normie
Obraz UHD zajebisty. W końcu oglądanie to nie patrzenie się na czarny ekran.
Reasumując
Jest ok
Pytanie kto z was powiesił 55pus8303 i na jakim wieszaku rozchodzi mi się o tylni głośnik który jest wypukły na około 0,5cm wiec pewne wieszaki odpadają. Z drugiej strony jeśli wieszak będzie prawie przylegał do głośnika to czy nie będzie to zniekształcać dźwięku w stopniu odczuwalnym.
Pozdrawiam.