Zastanawiam się czy kupić 49pus8303 czy Lg 49sk7900 proszę o poradę
Koniecznie podziel się wrażeniamiCzekam już na wersję 49 cali, być może będzie jeszcze w tym tygodniu![]()
Niestety nie będzie. W przyszłym tygodniu będzie 55PUS8303 i 75PUS8303 a w czerwcu 49 i 65PUS8303. Ale ceny rewelacyjne.
Kiki prośba od forowiczów abyś podzielił się informacją o tych rewelacyjnych cenach![]()
Ten model ma matryce 120 Hz?
A skąd takie info? Na PL brak.Nowa wersja firmware TPM171E_R.105.000.197.013 z 14 maja.
na razie brak info o zmianach
A skąd takie info? Na PL brak.
@kacperhq
Posiadasz konsolę (PS4,XBoX... )?
Ogólnie jak TV ? Nie zamula (Android) ?
Mógłbyś napisać opinię ?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nie mam konsoli, TV służy wyłącznie do Netflixa, castowania z hbo go oraz showmaxa, przy okazji tez KODI. Brak źródła sygnału telewizji liniowej.
Co do szybkości działania to po doświadczeniach ze starymi philipsami nie spodziewałem sie ze będzie tak szybko działał. Na razie po 2 dniach testowania wszystko chodzi płynnie. Udało mi się już wysypać youtube ale to z powodu moje eksperymentowania.
Co do jakości obrazu to powiem tyle ze nie siedze z planszami testowymi i nie sprawdzam czy czarny jest czarny czy śliwkowy. TV wisi w sypialni więc używam do w pełnym zaciemnieniu, obawiałem się trochę matrycy IPS z tego względu ale spokojnie za tą cene daje rade.