Zakupiłem 75PUS8303 od Kikiego z forum.
Muszę Państwa przestrzec w tym temacie.
Ogólnie pisząc bez rozwodzenia, nie jestem wymagającym użytkownikiem, przez ostatnie kilka dni włączyłem jedynie Netflixa, Youtube, Spotify, oraz zwykłą antenę naziemną. Netflix w 4K poezja, wszystko pięknie. Marcopolo z HDR nie do opisania- nie byłem przekonany do tej technologii, jednakże naprawdę robi niesamowite wrażenie. Full HD bez zastrzeżeń. Również zwykłe programy z małej naziemnej antenki wyglądają bardzo dobrze. Jedyny minus jaki znalazłem to pilot- trzeba kierować go bezpośrednio na diodę, nie przeszkadza to zupełnie jednakże dodałem aby nie było zbyt kolorowo.
Zapłaciłem za TV cenę niższą ( dużo ) niżeli rynkowa i ta z allegro. Pełna gwarancja 2 lata etc. Mało tego- darmowa dostawa i to nie kurier partacz tylko własny transport.
Przyjechał Pan i pomógł z wniesieniem, oraz powieszeniem TV na ścianie. Okazało się, że mój wieszak ugiął się jak harmonijka, na co otrzymałem po kosztach zupełnie nowy i pełną pomoc przy wierceniu nowych dziur w ścianie etc.
Nie spotkałem się z takim podejściem do klienta- nigdzie

Przestrzegam gdyż ciężko oderwać się od oglądania, a chłopaki wyznaczają nowy standard w handlu i kolejne podobne usługi mogą okazać się nie na poziomie
Pozdrawiam.