U mnie zadziałało - HDR powrócił. W szczegółach filmy nie wyświetla się info, że materiał jest w HDR (jak to ma miejsce np. na apce w telefonie), ale film odpala się w HDR.Potwierdzam powrót 4K i HDR do prime video. Ale w moim przypadku przypadku musialem zrobić tak :
menu - zarządzanie aplikacjami - prime video - wyczyściłem pamięć - odinstaluj aktualizacjie- restart tv- logowanie do prime video - przycisk home - aplikacje - odkrywaj aplkacje - prime video - aktualizuj - restart tv
Na wybranych programach jest 4K i HDR, albo tylko HDR.
Tutaj jedyną poradę jaką dostaniesz to „napisz na priv, dostaniesz kontakt do kolegi”
Hehe, nie wiem ile masz cali (ile kasy wydałeś), ale sporo czytam to forum, spotykam sie ze znajomymi i chyba nie ma idealnych tv i zawsze moze byc gorzej . Szokujace jest to ze kazdy model ma jakies bolaczki. Oczywiscie nie porownuje tutaj do takich wynalazkow jak tcl bo to jest dopiero porazka.żeby nie zostawały ślady jakie g...no to Philips Zdecydowanie pierwszy i ostatni telewizor tej marki.
Dzięki spróbuję zobaczymy co wyjdzie. Szkoda ze nie mogę narazie dodać linak a może za jakiś czasJak bedzie ciemno wlacz jakis jednolity czarny obraz, a w miejscach przeswietlen sprobuj delikatnie rozmasowac matryce w kierunku krawedzi. Rob to przez miekka szmatke, np do okularow.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka