To jeszcze podpowiedz,który odtwarzacz odtworzy mi Film UHD HDR z dźwiękiem DTS bez zadyszki.MxPlayer daje radę jeśli chodzi o płynność,lecz o DTS zapomnij.Gdybym wiedział że z multimediami będzie taki problem,kupiłbym choćby LG czy Samsunga 49" za 2,5k zł a zaoszczędzony tysiąc przeznaczył na biednych.Kontakt z serwisem-dno.2 tygodnie temu obiecali poprawkę na maila,która miałbym wgrać do TV i na tym się skończyło.Nie odpowiadają nawet na maile.Pamiętaj że większość aplikacji spoza sklepu google, możesz zainstalować poprzez instalację pliku .apk![]()
To jeszcze podpowiedz,który odtwarzacz odtworzy mi Film UHD HDR z dźwiękiem DTS bez zadyszki.MxPlayer daje radę jeśli chodzi o płynność,lecz o DTS zapomnij.Gdybym wiedział że z multimediami będzie taki problem,kupiłbym choćby LG czy Samsunga 49" za 2,5k zł a zaoszczędzony tysiąc przeznaczył na biednych.Kontakt z serwisem-dno.2 tygodnie temu obiecali poprawkę na maila,która miałbym wgrać do TV i na tym się skończyło.Nie odpowiadają nawet na maile.
Na pustej matrycy nie działa backlight.
Załącz zdjęcia, obrazy.
I sprawdź czy efekt jest widoczny.
Jeśli tak to zgłoś w ramach reklamacji.
Nie.Kalibracja przez e-mail ? To żart ?
no jak bedzie 2999zł, 49 cali to biore![]()
49PUS7502 ma Vesa 400, więc tu pewnie tak samo.Czy ktoś z użytkowników tego TV może potwierdzić mi, że zaznaczone za żółto zaślepki na zdjęciu to mocowanie to wieszaka Vesa.
Jeśli tak to proszę podać wymiary które namazałem na czerwono i niebiesko.
Aktualnie mam philipsa 55pfs7008 i chciałbym go zawiesić na ścianie, ale tak zamocować wieszak, żeby później bez zmiany jego położenia zamontować telewizor 65".
![]()