philips8109
Member
Jednak mówi ze kupujemy ten 43pus7334 bo zmienia koncepcje i bedzie patrzyc z 1m do 1,5m50 cali i 5m to nie relaks tylko meczenie wzroku![]()
Jednak mówi ze kupujemy ten 43pus7334 bo zmienia koncepcje i bedzie patrzyc z 1m do 1,5m50 cali i 5m to nie relaks tylko meczenie wzroku![]()
Kobieta zmienna jest teraz wymysliła znowu że kupimy 50pus7504Te kobiety![]()
Kobieta zmienna jest teraz wymysliła znowu że kupimy 50pus7504![]()
To prosty wybór = Philips 55PUS8804 za 2999 zł z pakietem gratisów.
P.S. 55 cali za duży nie zmieści się :niewiem:No OK ! Ale ten 50PUS7504 mam za 2300zł. Zostaje 700zł. w kieszeniTo nie wiem czy warto
![]()
Nie znam takich przypadków gubienia sieci.
Ktoś naopowiadł ci bzdur.
Nie ktoś naopowiadał, tylko mój model gubi sieć po dłuższym czasie gdy jest w trybie gotowości. Podłączyłem przewodem i jest OK.
Chyba jasno napisałem, sieć wifi gubi, na kablu działa.kiki napisał:Archibaldini - czyli działa czy gubi ??
Mam u Was przenocować? Co Ty w ogóle wypisujesz, chcesz pomóc, zgrywać się na bohatera czy nabić rekordową ilość postów? Daruj sobie proszę takie teksty.kiki napisał:Zapraszam - u nas nie gubi.
Nie, nie mam niani, a żadne inne urządzenie w domu nie ma takiego problemu, w tym przystawki Android tv od Nvidii oraz Xiaomi.kiki napisał:Masz może jakąś nianię elektryczną - bo były już takie przypadki, że zakłócenia były ale nie z winy telewizora.
I to jest konkret, dziękuję. Niestety - obawiam się, że problem jest w telewizorze, mam podpiętą dużą ilość urządzeń wifi do jednego routera (w tym przystawki tv android) i wszystkie poza tym telewizorem nie mają problemów. Po kolejnym dniu mam kolejne doświadczenie: za każdym razem po nocy przy pierwszym uruchomieniu telewizora jest info, że nie jest podłączony do internetu. Przy czym jeśli mam net po kablu to za kilka sekund info znika i tv jest już podłączony do netu, a jeśli po wifi to muszę od nowa szukać sieci i ustawiać. Tak jakby wygaszał kartę sieciową (lub co gorsza gubił ustawienia sieciowe), ale w ustawieniach oszczędzania energii nie widzę niczego co można zmienić. Pozostałe funkcje działają bez zastrzeżeń. Zostawiłem podłączony kabel i chyba przyjdzie mi z tym żyć, ale słabiutko to wyglądaMaroski napisał:Nie zaobserwowałemu problemów z WiFi. Z praktyki podpowiem, że często jest to wina punktu dostępowego, spróbuj podłączyć do innego na jakiś czas.
Niestety - obawiam się, że problem jest w telewizorze, mam podpiętą dużą ilość urządzeń wifi do jednego routera (w tym przystawki tv android) i wszystkie poza tym telewizorem nie mają problemów. Po kolejnym dniu mam kolejne doświadczenie: za każdym razem po nocy przy pierwszym uruchomieniu telewizora jest info, że nie jest podłączony do internetu. Przy czym jeśli mam net po kablu to za kilka sekund info znika i tv jest już podłączony do netu, a jeśli po wifi to muszę od nowa szukać sieci i ustawiać. Tak jakby wygaszał kartę sieciową (lub co gorsza gubił ustawienia sieciowe), ale w ustawieniach oszczędzania energii nie widzę niczego co można zmienić. Pozostałe funkcje działają bez zastrzeżeń. Zostawiłem podłączony kabel i chyba przyjdzie mi z tym żyć, ale słabiutko to wygląda![]()
Tym bardziej proponuję na próbę podpiąć do innego punktu dostępowego / routera. Jest masa ustawień których niektóre urządzenia końcowe mogą "nie tolerować". Np. jakieś funkcje oszczędzania energii lub błąd w serwerze DHCP. Do tego Android jest kapryśny z niektórymi chipsetami jeżeli chodzi o WiFi.
Skoro nikt więcej nie zgłasza takiego problemu, nie oceniał bym z góry, że to wina TV bez przetestowania z innymi AP/routerami.
Jaki masz ten router?
problemach z zapamiętaniem sieci wifi.
Jakie problemy? jakie gubienie sieci?![]()
WIFI w obydwu opcjach 2,4 / 5 GHz, działa świetnie!![]()