Philips LED TV PUS8804, 50 '', 55 '' i 65 '', HDR Dolby Vision / HDR10 + dźwięk z soundbara 2.1 i Android Pie 9.0, Smart TV.

strzala

Member
No i to jest nie byle jakie firmware. Mam wrażenie, że ten model telewizora jeszcze tak płynnie u mnie nie działał, jak po tej aktualizacji.
Trzeba dodać, że to jest aktualizacja do Androida 11, więc dotyczy tylko tych, którzy bazowy firmware zainstalowali z tej singapurskiej strony Philipsa.

strzala

Member
I kolejna aktualizacja
Dlaczego u nas nie ma tych aktualizacji bezpośrednio z telewizora?
Rozumiem, że nie wgrałeś ręcznie tej pierwszej aktualizacji do Androida 11 z singapurskiej strony Philipsa?
Ja wgrałem w zeszłym roku i mam te kolejne aktualizacje bezpośrednio na telewizorze. Aczkolwiek u mnie ta powyższa pojawiła się dopiero dzisiaj.

Gie

Member
Bez reklam
Nic wcześniej nie wgrywałem. Rzuciłem okiem czy nie ma aktualizacji w tv i okazało się że jest. Dziwne bo miałem ustawioną automatyczną aktualizację a nie pojawiło się żadne powiadomienie. Przy ręcznej aktualizacji wskoczyły dwie, które wcześniej podawałem.

8804.jpg

Gie

Member
Bez reklam
Pojawił się nowa wersja oprogramowania. Prawdopodobnie tylko aktualizacja zabezpieczeń. To ciekawe że prawie 6-letni tv nadal ma wsparcie. A przez lata pisano jak to Philips olewa takie aktualizacje.

Do góry